Site icon NewsIT

Χαλκιδική: Στον εισαγγελέα εφετών ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ

18.09.2024 | 17:08
Χαλκιδική: Στον εισαγγελέα εφετών ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ

Στον εισαγγελέα εφετών Θεσσαλονίκης ο πατέρας του 19χρονου θύματος στο λούνα παρκ του Πευκοχωρίου στη Χαλκιδική. Ζητά την επίσπευση παράδοσης της έκθεσης του πραγματογνώμονα

Ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη, που βρήκε τραγικό θάνατο στο μοιραίο λούνα παρκ της Χαλκιδικής στις 19 Αυγούστου, ζητά από τον εισαγγελέα εφετών Θεσσαλονίκης την επίσπευση παράδοσης της έκθεσης του πραγματογνώμονα.

Συνοδευόμενος από τον συνήγορο υποστήριξης της κατηγορίας, ο πατέρας του αδικοχαμένου νέου συναντήθηκε με τον προϊστάμενο της εισαγγελίας εφετών, Νίκο Καλλίδη από τον οποίο ζήτησαν ενημέρωση για την πορεία της δικογραφίας.

Αυτό, που πληροφορήθηκαν είναι ότι οι τρεις εισαγγελικές έρευνες γίνονται δύο, συγχωνεύονται δηλαδή οι δύο προκαταρκτικές εξετάσεις.

Αυτή που αφορά το δυστύχημα και για την οποία είχαν αρχικά συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ και ο χειριστής του μηχανήματος, αλλά και η έρευνα, που αφορά τις τυχόν ευθύνες, που φέρουν οι μηχανικοί και κυρίως ο μηχανολόγος μηχανικός, ο οποίος είχε πιστοποιήσει ότι η εγκατάσταση του χώρου είναι κατάλληλη.

Πάντως, έχει ήδη κατατεθεί το πόρισμα της εταιρείας πιστοποίησης, που έκανε τον τεχνικό έλεγχο στο λούνα παρκ, τον οποίο ζήτησε ο πατέρας και το αίτημά του έγινε δεκτό από τον εισαγγελέα εφετών Θεσσαλονίκης.

Την ίδια ώρα, αναμένεται – ίσως και την Πέμπτη (19.09.2024) – το πόρισμα του διορισμένου από την αστυνομία πραγματογνώμονα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version