Site icon NewsIT

Χαλκιδική: «Το παιχνίδι πήγαινε εκτός ορίων» – Συγκλονίζει ο αδελφός του 19χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ

28.08.2024 | 19:36
Χαλκιδική: «Το παιχνίδι πήγαινε εκτός ορίων» – Συγκλονίζει ο αδελφός του 19χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στο παιχνίδι «Crazy Dance» όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, περιέγραψε ο αδελφός του Δημήτρης στο Live News το απόγευμα της Τετάρτης (28.8.24).

Ο 16χρονος Δημήτρης ήταν το μοιραίο βράδυ της 19ης Αυγούστου μαζί με τον αδελφό του και ανέβηκαν μαζί στο παιχνίδι του λούνα παρκ.

«To πρώτο πράγμα που μας τράβηξε την προσοχή ήταν εκείνο το παιχνίδι λόγω του ότι είχε πολλά φώτα και πήγαινε γρήγορα. Αγοράσαμε εισιτήρια και περιμέναμε να τελειώσουν τα άλλα παιδιά για να έρθει η σειρά μας. Διαλέξαμε μόνοι μας μια θέση κι έρχεται ο χειριστής και μας λέει “μην κάτσετε εκεί, καθίστε εδώ πέρα”. Ο χειριστής είπε σε έναν άλλο “θα το βάλω τέρμα να μην σηκώνουν κεφάλι”. Το μηχάνημα πήγαινε πάρα πολύ γρήγορα, φαινόταν ότι ήταν πάνω από τα όρια του».

Και πρόσθεσε: «Σε μια στιγμή νιώθω το κάθισμα να ξεκολλάει, το λέω στον Γιάννη. Τον κοιτάω, με κοιτάει και σπάει το κάθισμα. Με το που έγινε το ατύχημα και έσπασε το κάθισμα, το μηχάνημα συνέχισε να πηγαίνει με τη ταχύτητα που πήγαινε».

«Να αποδοθεί δικαιοσύνη, γιατί έφυγε άδικα ο Γιάννης», δήλωσε ο αδελφός του.

«Να αποδοθεί δικαιοσύνη»

«Δεν θα σταθεί τίποτα και με κανένα τρόπο χωρίς να βγει στο φως και χωρίς να αποδοθεί δικαιοσύνη για το παιδί μου», τόνισε ο πατέρας του 19χρονου, Γιώργος Καμπαϊλής.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «το ερώτημα είναι ένα: για ποιο λόγο η δική μου οικογένεια, πέρα από το ότι λείπει ένα μέλος της που δεν θα ξαναέχει ποτέ, μπαίνει σε αυτή την περιπέτεια. Σημαδεύει παιδιά και γονείς για όλη την υπόλοιπη ζωή, που δεν την χαρίζει κανείς πέρα από τον Θεό. Με ποιο δικαίωμα, λοιπόν, την αφαιρούν άνθρωποι;».

 

«Η Εισαγγελία της Χαλκίδας κινείται με ταχύτατους ρυθμούς. Η συλλογή στοιχείων, απ’ ότι πληροφορούμαστε, προχωρά με γρήγορους ρυθμούς», ανέφερε για την πορεία των ερευνών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version