Τετάρτη, 21 Αυγ.
28oC Αθήνα

Χαλκιδική: «Τρανταχτές παραλείψεις σε χώρο και μηχανήματα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου

Χαλκιδική: «Τρανταχτές παραλείψεις σε χώρο και μηχανήματα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του αδικοχαμένου 19χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, ζητώντας απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα για την τραγωδία, που τη βύθισε σε βαρύ πένθος.

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε σήμερα, Τετάρτη (21.08.24) στη Βέροια, όπου οικογένεια, φίλοι και συγγενείς κήδευσαν τον 19χρονο. Τραγική φιγούρα η μητέρα και τα αδέρφια του, που είδαν τον Γιάννη να σκοτώνεται ακαριαία μπροστά στα μάτια τους, μέσα στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι.

Ο πόνος αβάσταχτος κι η οργή «ξεχειλίζει», τη στιγμή που έχει στηθεί ένα αδιανόητο πινγκ πονγκ για τις ευθύνες της τραγωδίας.

«Η οικογένεια ζητάει να αποδοθεί δικαιοσύνη»

Οι δικηγόροι της οικογένειας του 19χρονου Απόστολος Αγγελάκης και ο συνεργάτης του δικηγόρος Γιάννης Μανδράου, μιλώντας στο newsit.gr, τονίζουν:

««Η οικογένεια θρηνεί, υπάρχει όμως και μεγάλη οργή. Ακόμα δεν έχουμε δει τη δικογραφία γιατί είναι σε πρώιμο στάδιο, έχουμε όμως πληροφορίες ότι καταγράφηκαν τρανταχτές παραλείψεις όσον αφορά τον χώρο και τα μηχανήματα και το μόνο που ζητάει η οικογένεια είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι, που δεν είναι φυσικά μόνο οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ».».

Την ίδια ώρα, αναμένεται η ποινική αξιολόγηση του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ, που χθες, Τρίτη (21.08.24) αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του, καθώς ο εισαγγελέας  ζήτησε προκαταρκτική εξέταση για να διακριβωθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος.

Ο 58χρονος είχε αποκλειστεί από πανηγύρι στην Κοζάνη γιατί δεν είχε πιστοποίηση

Σημειώνεται πως σύμφωνα με δημοσίευμα Δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» που είδε το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη (21.08.24) ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ είχε αποκλειστεί από πλειοδοσία δημοτικού πανηγυριού στην Κοζάνη, επειδή τα μηχανήματα δεν είχαν πιστοποίηση.

Τώρα, καυτά είναι τα ερωτήματα για τη λειτουργία του λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής για το κατά πόσο τα μηχανήματά του ήταν ασφαλή, με το πινγκ πονγκ ευθυνών για την τραγωδία να μην έχει τέλος.

Βίντεο από το λούνα παρκ καταγράφει τις σκουριές πάνω στο μοιραίο παιχνίδι

Όπως βλέπετε στο παρακάτω βίντεο με παλαιότερα πλάνα του λούνα παρκ του 58χρονου, το συγκεκριμένο παιχνίδι, από όπου εκσφενδονίστηκε και σκοτώθηκε ο 19χρονος, είναι γεμάτο σκουριές.

Πρόκειται για ένα στοιχείο που προκαλεί νέα ερωτηματικά για την ασφάλεια του μοιραίου για τον 19χρονο Γιάννη παιχνιδιού.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις