Κυριακή, 25 Αυγ.
33oC Αθήνα

Χαλκιδική: Τρισάγιο στη μνήμη του 19χρονου Γιάννη στο σημείο της τραγωδίας στο λούνα παρκ

Χαλκιδική: Τρισάγιο στη μνήμη του 19χρονου Γιάννη στο σημείο της τραγωδίας στο λούνα παρκ

Τρισάγιο στη μνήμη του 19χρονου Γιάννη, που βρήκε τραγικό θάνατο στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, θα τελεστεί σήμερα, Κυριακή (25.08.24) με πρωτοβουλία των κατοίκων της περιοχής.

Το τρισάγιο για τον άτυχο νεαρό που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ στη Χαλκιδκή, θα τελεστεί παρουσία του πατέρα του, στο σημείο της τραγωδίας.

Νωρίτερα τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στον ιερό ναό Κοιμήσεως του Θεοτόκου, του Πευκοχωρίου, με πρωτοβουλία του ιερέα και του εκκλησιαστικού συμβουλίου.

Την ίδια ώρα, πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για τον 58χρονο ιδιοκτήτη του λούνα παρκ και την παράνομα λειτουργία της επιχείρησής του.

Όπως μετέδωσε το MEGA χθες, Σάββατο (24.08.24) το μοιραίο crazy dance, από το οποίο εκσφενδονίστηκε ο 19χρονος Γιάννης, λειτουργούσε με μία υπεύθυνη δήλωση, ενώ το πιστοποιητικό καταλληλότητας είχε λήξει από τον περασμένο Μάιο.

Ο δικηγόρος του 58χρονου ιδιοκτήτη του λούνα παρκ στη Χαλκιδική, κατέθεσε έγγραφα τεχνικού ελέγχου και 5 υπεύθυνες δηλώσεις μηχανικού από εταιρεία πιστοποίησης για την καταλληλότητα του παιχνιδιού, πάνω στο οποίο ο 19χρονος Γιάννης άφησε την τελευταία του πνοή. Οι συγκεκριμένες δηλώσεις είχαν την υπογραφή του τεχνικού επάνω, ωστόσο δεν αποτελούν έγκυρη πιστοποίηση για την ασφάλεια του crazy dance.

Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνες δηλώσεις ανέφεραν ότι η εγκυρότητα των παιχνιδιών στο λούνα παρκ ίσχυε μέχρι τις 3 Μαΐου 2024. Εντύπωση προκαλεί, κυρίως στην οικογένεια του άτυχου Γιάννη, το πως ο τεχνικός έβαλε την υπογραφή του για την εγγύηση των παιχνιδιών που ολοφάνερα ήταν σε κακή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, η οικογένεια του 19χρονου αναμένει την απόφαση του δικού της πραγματογνώμονα για να καταλήξουν στο πως θα κινηθούν μελλοντικά. Ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού σκοπεύει να κινηθεί νομικά ενάντια στον τεχνικό που υπέγραψε τις υπεύθυνες δηλώσεις.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις