Τετάρτη, 21 Αυγ.
31oC Αθήνα

Χαλκιδική: Βίντεο από το λούνα παρκ του 58χρονου – Με σκουριές μοιραίο παιχνίδι από όπου εκσφενδονίστηκε ο 19χρονος

Χαλκιδική: Βίντεο από το λούνα παρκ του 58χρονου – Με σκουριές μοιραίο παιχνίδι από όπου εκσφενδονίστηκε ο 19χρονος

Ανείπωτη θλίψη και οργή προκαλεί η είδηση του θανάτου του μόλις 19 ετών Γιάννη στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Ο άτυχος νεαρός έχασε τη ζωή του στην «τρελή κούρσα» του παιχνιδιού, όπου είχε ανέβει μαζί με τον 16χρονο αδερφό του.

Μπροστά στα μάτια της μητέρας του και των αδερφών του σκοτώθηκε ο Γιάννης, που ετοιμαζόταν να έρθει στην Αθήνα για να σπουδάσει στην Αεροπορία, αλλά δεν πρόλαβε. Τώρα, καυτά είναι τα ερωτήματα για τη λειτουργία του λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής για το κατά πόσο τα μηχανήματά του ήταν ασφαλή, με το πινγκ πονγκ ευθυνών για την τραγωδία να μην έχει τέλος.

Χθες, Τρίτη (21.08.24) ο 58ρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του, καθώς ο εισαγγελέας  ζήτησε προκαταρκτική εξέταση για να διακριβωθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος, συνεπώς με την ολοκλήρωσή της θα αποφασιστεί η ποινική αξιολόγησή του.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 58χρονου υποστηρίζει ότι το λούνα παρκ είχε πιστοποίηση λειτουργίας, διαψεύδοντας τη δήμαρχο Κασσάνδρας.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο με παλαιότερα πλάνα του λούνα παρκ του 58χρονου, το συγκεκριμένο παιχνίδι, από όπου εκσφενδονίστηκε και σκοτώθηκε ο 19χρονος, είναι γεμάτο σκουριές.

Πρόκειται για ένα στοιχείο που προκαλεί νέα ερωτηματικά για την ασφάλεια του μοιραίου για τον 19χρονο Γιάννη παιχνιδιού.

Σημειώνεται δε πως σύμφωνα με δημοσίευμα Δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» την Τετάρτη (21.08.24) ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ είχε αποκλειστεί από πλειοδοσία δημοτικού πανηγυριού στην Κοζάνη, επειδή τα μηχανήματα δεν είχαν πιστοποίηση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις