Τρίτη, 27 Αυγ.
32oC Αθήνα

Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο με τις ανέμελες βόλτες του 19χρονου μαζί με την οικογένειά του 15 λεπτά πριν σκοτωθεί στο λούνα παρκ

Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο με τις ανέμελες βόλτες του 19χρονου μαζί με την οικογένειά του 15 λεπτά πριν σκοτωθεί στο λούνα παρκ

Βίντεο με τις τελευταίες ανέμελες στιγμές του 19χρονου Γιάννη που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής τα μεσάνυχτα της 19ης Αυγούστου, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Οχτώ ημέρες μετά το τραγικό περιστατικό που βύθισε στον πόνο την οικογένεια του αδικοχαμένου αγοριού, το newsit.gr εξασφάλισε οπτικό υλικό από κατάστημα, που βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρων από το λούνα παρκ στη Χαλκιδική.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν γύρω στις 11:00 το βράδυ της 19ης Αυγούστου, όταν ο 19χρονος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς τους σηκώθηκαν από μια καφετέρια, όπου κάθονταν, και ξεκίνησαν να κάνουν βόλτα στο παραλιακό μέτωπο του χωριού της Κασσάνδρας, όπου βρίσκονταν για τις διακοπές τους.

Περπατώντας για περίπου μισή ώρα πέρασαν έξω από ένα μίνι μάρκετ, η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος κατέγραψε τον Γιάννη μαζί με τα δύο αδέρφια του και τη μητέρα του να κινούνται με αργά βήματα και να συνομιλούν μεταξύ τους. Όπως θα δείτε και στο οπτικό υλικό που σας παρουσιάζει το newsit.gr, τα τέσσερα μέλη της οικογένειας βαδίζουν κοντά ο ένας με τον άλλο.

Στα δεξιά της παρέας βρίσκεται ο 16χρονος αδερφός του Δημήτρη, με τον οποίο το αδικοχαμένο παλικάρι ανέβηκε στο φονικό παιχνίδι Crazy Dance. Διπλά του περπατάει η μητέρα του, ενώ στα αριστερά της είναι ο μικρότερος γιος της οικογένειας. Στο αριστερό άκρο και με μαύρα ρούχα βρίσκεται ο Γιάννης, ο οποίος αρκετές φορές θα στρέψει το κεφάλι του προς τα αδέρφια του και τη μητέρα του για να τους μιλήσει.

Η οικογένεια θα συνεχίσει την πορεία της και θα κατευθυνθεί προς το λούνα παρκ, το οποίο απέχει μόλις 300 μέτρα από το σημείο, όπου καταγράφηκαν από την κάμερα ασφαλείας του μίνι μάρκετ. Θα φτάσουν στο χώρο αναψυχής τρία λεπτά αργότερα. Εκεί η μητέρα κι ο μικρότερος γιος της θα παρακολουθήσουν τον Γιάννη και τον Δημήτρη να επιβιβάζονται γύρω στις 23:45 το βράδυ της 19ης Αυγούστου στο παιχνίδι Crazy Dance και να περιστρέφονται με μεγάλη ταχύτητα.

Δευτερόλεπτα αργότερα η σιδερένια κατασκευή θα σπάσει με αποτέλεσμα το κάθισμα να εκτιναχτεί και να χάσει τη ζωή του το19χρονο αγόρι. 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις