Παρασκευή, 19 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Χαμόγελο Του Παιδιού: Εξαφανίστηκε η 14χρονη Αθανασία Σουλτάνα από τη Θεσπρωτία

Χαμόγελο Του Παιδιού: Εξαφανίστηκε η 14χρονη Αθανασία Σουλτάνα από τη Θεσπρωτία

Συναγερμός σήμανε για την εξαφάνιση της 14χρονης Αθανασίας Σουλτάνας Κ. από το σπίτι της στον Αργυρότοπο Θεσπρωτίας, σύμφωνα με ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στις 18/07/2024, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από το σπίτι της, η Αθανασία Σουλτάνα Κ., 14 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα Πέμπτη για την εξαφάνιση και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του Missing Kid Alert, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που να θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αθανασία Σουλτάνα Κ. έχει ύψος 1.55 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη κοντομάνικη μπλούζα, μαύρη φόρμα με άσπρες ρίγες στο πλάι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις