Site icon NewsIT

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Εξαφανίστηκε ο 12χρονος Ισμαήλ Χουσαίνι από τα Καμίνια

26.07.2024 | 09:10
«Χαμόγελο του Παιδιού»: Εξαφανίστηκε ο 12χρονος Ισμαήλ Χουσαίνι από τα Καμίνια

Συναγερμός σήμανε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση του 12χρονου Ισμαήλ Χουσαίνι από την περιοχή των Καμινίων στον Πειραιά.

Η εξαφάνιση του παιδιού με καταγωγή από το Αφγανιστάν σημειώθηκε χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στις 23 Ιουλίου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε χτες Πέμπτη (25.07.2024) και ανακοίνωσε πως η ζωή του μικρού Ισμαήλ Χουσαίνι βρίσκεται σε κίνδυνο.

Στις 23.07.2024 και ώρα 21:30, εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στη περιοχή των Καμινίων , ο Ισμαήλ (ον) Χουσαίνι (επ), 12 ετών, αφγανικής καταγωγής. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του σήμερα, 25.07.2024, και άμεσα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS,
καθώς συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Ισμαήλ (ον) Χουσαίνι (επ), έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1, 50 εκατοστά και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε μπλουζάκι ανοιχτό, μπεζ βερμούδα και παντόφλες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version