Ελλάδα

Χαμός ξανά στους πλειστηριασμούς! Σηκωτοί οι συμβολαιογράφοι [vid, pics]

Στην ματαίωση των πλειστηριασμών που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα , στο Ειρηνοδικειο Αθηνών, προχώρησαν για ακόμη μια Τετάρτη μέλη του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, του ΕΠΑΜ και της Λαϊκής Ενότητας, απαγορεύοντας την είσοδο στους συμβολαιογράφους προκειμένου να μην εκτελέστει καμία διαδικασία.

Οι διαδηλωτές εισέβαλαν στην αίθουσα όπου θα εκτελούνταν οι πλειστηριασμοί και έβγαλαν… σηκωτούς τους συμβολαιογράφους εκτός του δικαστικού μεγάρου υπό την παρουσία αστυνομικής δύναμης η οποία απέτρεψε τα χειρότερα.

Τα μέλη των κινημάτων αφού εκκένωσαν τα δικαστήρια, απέκλεισαν την είσοδο του Ειρηνοδικείου ενώ, παράλληλα, έστειλαν μήνυμα στους συμβολαιογράφους πως από Σεπτέμβρη θα τους βρίσκουν μπροστά τους στα γραφεία όπου θα διενεργούνται ηλεκτρονικά οι πλειστηριασμοί.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο

 

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Το εγγόνι μου έχει αναπνευστικό πρόβλημα και το μετέφεραν στο νοσοκομείο προληπτικά» λέει η γιαγιά του παιδιού που νοσηλεύεται μετά τη φωτιά στην Κεφαλονιά
Άκουσα περίεργους θορύβους και είπα στον μικρό να πάει να δει τι γίνεται, γύρισε και μου είπε "γιαγιά, κάτι καίγεται" και αμέσως σηκώθηκα, άρπαξα τον μικρό και τον έβγαλα έξω» λέει η γιαγιά του παιδιού για την φωτιά στο Αργοστόλι
Φωτιά στο Αργοστόλι