Κυριακή, 28 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Χαμός με τη Ναταλία Γερμανού και τη συνέντευξη του Ιάσωνα Αποστολόπουλου – «Στροφή» Άδωνι

Χαμός με τη Ναταλία Γερμανού και τη συνέντευξη του Ιάσωνα Αποστολόπουλου – «Στροφή» Άδωνι

Η Ναταλία Γερμανού είναι από τα πιο… hot θέματα συζήτησης στα social media τις τελευταίες ώρες. Αιτία η συνέντευξη που πήρε, στην εκπομπή της στον Alpha, στον διασώστη Ιάσωνα Αποστολόπουλο.

Λίγες μέρες μετά το επεισόδιο ανάμεσα στον πρωθυπουργό και την Ολλανδή δημοσιογράφο Ινγκεμποργκ Μπέουχελ για τις επαναπροωθήσεις, η Ναταλία Γερμανού κάλεσε στο «Καλύτερα Δεν Γίνεται» στον Alpha, τον Ιάσωνα Αποστολόπουλο, διασώστη, ο οποίος επίσης στο παρελθόν έχει μιλήσει για τέτοιες παράνομες πρακτικές από τις ελληνικές αρχές.

Ο Έλληνας διασώστης είχε βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας (και της πολιτικής αντιπαράθεσης) και πριν από μερικούς μήνες, όταν είχε ανακοινωθεί πως επρόκειτο να τιμηθεί από την Πρόεδρο τηςΔημοκρατίας αλλά την τελευταία στιγμή και μετά από αντιδράσεις, η βράβευσή του ακυρώθηκε.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (13.11.2021) εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, με την παρουσιάστρια να δέχεται στη συνέχεια αδιανόητες επιθέσεις στα social media.

  

Στο θέμα «παρενέβη» και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, με δυο αναρτήσεις, που… απέχουν η μια από την άλλη.

Η πρώτη ανάρτηση ήταν ένα retweet μιας ανάρτησης κατά της Ναταλίας Γερμανού και του Ιάσωνα Αποστολόπουλου που είχε κάνει ο δημοσιογράφος Γιώργος Τετράδης. «Ανεβάζω την απάντηση του @GeorgeTetradis, δημοσιογράφου με μεγάλη σταδιοδρομία σε όλες τις «προοδευτικές» εφημερίδες και κυρίως γνωστός από την «Ελευθεροτυπία» στην @CorinaVasilopou για την σημερινή εμφάνιση του @Iasonas_Apost στην @nataliagermanou πείτε τον και αυτόν «εθνίκι»», έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Ο οποίος άνοιξε και διάλογο με τον Ιάσωνα Αποστολόπουλο.

«Ο άνθρωπος γράφει επικίνδυνες ασυναρτησίες κ δεν έχει ιδέα τι θα πει maritime law. Η υποχρέωση διάσωσης ΚΑΘΕ ανθρώπου σε κίνδυνο περιλαμβάνεται σε 3 διεθνείςσυνθήκες, Unclos, Solas,S AR κ είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι η μόνη ενέργεια που νομιμοποιείται να κάνει το λιμενικό είναι διάσωση» έγραψε ο διασώστης.

Και ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «Κύριε Αποστολόπουλε προφανώς όλες οι Συνθήκες στις οποίες αναφέρεστε δεν ψηφίστηκαν για την περίπτωση της οργανωμένης χρήσης των μεταναστών ως εργαλείο πολιτικής δια της μαζικής εισβολής τους αλλά για τα ναυτικά ατυχήματα και την τυχαία μεμονωμένη περίπτωση».

Δείτε όλο το διάλογό τους

Στη συνέχεια, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε άλλη μια ανάρτηση. Αυτή τη φορά στηρίζοντας τη Ναταλία Γερμανού και το δικαίωμά της να καλεί στην εκπομπή της όποιον θέλει. Η γνωστή παρουσιάστρια, έγραψε, είναι «από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ο δε αείμνηστος πατέρας της από τις πιο συγκλονιστικές πένες των τελευταίων δεκαετιών και με ήθος! Δεν χρειάζεται λοιπόν κανενός την άδεια για να αποφασίσει ποιον θα καλέσει. Προς άρση παρεξηγήσεων».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις