Ελλάδα

Χανιά: Κρυοπληξία έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση ως πιθανή αιτία θανάτου του 21χρονου Γιόχαν

Μετά από περίπου ένα μήνα εξαφάνισής του ο 21χρονος Γιόχαν εντοπίστηκε νεκρός κοντά στο Φαράγγι της Σαμαριάς

Σε θάνατο που προκλήθηκε από πιθανή κρυοπληξία, κατέληξε ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης που διενήργησε την εξέταση στον 21χρονο Γιόχαν. Ο νεαρός από τη Γερμανία βρέθηκε νεκρός σε κορυφή των Λευκών Ορέων στα Χανιά.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, κ. Μπελιβάνη, στο σώμα του 21χρονου Γιόχαν – που είχε εξαφανιστεί  για σχεδόν έναν μήνα στα Χανιά – δε βρέθηκε αιμάτωμα, δεν υπήρχε κάταγμα, ενώ θεωρείται αδύνατο – καθώς δεν υπήρξαν τέτοια ευρήματα – να πέθανε από αφυδάτωση ή ασιτία.

Το πιο πιθανό ενδεχόμενο, βάσει και της στάσης του σώματός του όταν εντοπίστηκε, στις 14 Μαρτίου, είναι ίσως να γλίστρησε ή να ζαλίστηκε, να κατέπεσε και στη συνέχεια να πέθανε από το κρύο.

Δεν υπήρχε κάποιο κάταγμα ή αιμορραγική διήθηση ή κάποια βλάβη οποιουδήποτε είδους που να έχει οδηγήσει στον θάνατο, αναφέρει το flashnews.gr, σχετικά με την ιατροδικαστική έκθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω των ευρημάτων, επρόκειτο για μία πολύ δύσκολη ιατροδικαστική έρευνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Γιάννης Κατσίγιαννης εξηγεί πώς έγινε το ατύχημα με τον Άρη Μουγκοπέτρο - «Γέμισα αίματα, νόμιζε πως ήταν καπνογόνο»
Ο τραγουδιστής εξήγησε πως ο μουσικός κρατούσε την κροτίδα σαν λαμπάδα της Ανάστασης, πιθανόν γιατί δεν κατάλαβε ποτέ πως πρόκειται για καπνογόνο
Άρης Μουγκοπέτρος 3
Εντυπωσιακό βίντεο από την Αθηνών – Κορίνθου με τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα κατά την επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα
Στην Αθηνών – Κορίνθου, από την Αρχαία Κόρινθο μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους και την Ελευσίνα, τα αυτοκίνητα ήταν σταματημένα και οι οδηγοί έπρεπε να οπλιστούν με μεγάλη υπομονή
Αυτοκίνητα στην Εθνική Οδό 3