Ελλάδα

Χανιά: Με βραχιονοφόρο όχημα έφτασε ο Άγιος Βασίλης στο νοσοκομείο και μοίρασε δώρα στα παιδιά

Το βραχιονοφόρο ανέβασε τον Άι Βασίλη ψηλά για να μπει, αυτή τη φορά όχι από την καμινάδα αλλά από το παράθυρο!

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο έφτασε απόψε (30/12/2024) ο Άγιος Βασίλης στο νοσοκομείο στα Χανιά, επιφυλάσσοντας μια αξέχαστη έκπληξη σε μικρούς και μεγάλους.

Ο Άγιος Βασίλης άφησε στην άκρη το έλκυθρό του και με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, επιβιβάστηκε στο βραχιονοφόρο της όχημα για να κάνει μια ξεχωριστή επίσκεψη στα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο στα Χανιά.

Το βραχιονοφόρο ανέβασε τον Άι Βασίλη ψηλά για να μπει, αυτή τη φορά όχι από την καμινάδα αλλά από το παράθυρο! Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα δωμάτια της παιδιατρικης κλινικής μοιράζοντας δώρα και ευχές στα μικρά παιδιά.

Με την όμορφη αυτή κίνηση η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Χανίων, πρόσφερε δώρα και χαρά τόσο στα παιδιά που νοσηλεύονται όσο και στις οικογένειές τους που αυτές τις γιορτινές μέρες δοκιμάζονται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Κάποιοι εκμεταλλεύονται την αγωνία των ανθρώπων» λέει η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα για τα Τέμπη
«Ο εφέτης ειδικός ανακριτής εγκαλείται καθημερινά και στοχοποιείται, όμως, καταβάλλει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια» επισήμανε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου σε ομιλία της στο Φόρουμ των Δελφών
Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Ιωάννα Κλάπα στο 10ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Ο Γιώργος Λάνθιμος στην αντεπίθεση μετά το «όχι» για γυρίσματα στην Ακρόπολη – «Βλάβη στην επαγγελματική μου υπόσταση»
«Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας για την αναζήτηση αποζημίωσης λόγω δυσφήμισης και ζημίας στη φήμη των Εντολέων μας» επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση
Ο Γιώργος Λάνθιμος και η «μούσα» του, Έμα Στόουν