Ελλάδα

Χανιά: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο 19χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών – Πήγε στο νοσοκομείο 2 μέρες μετά το χτύπημα 

Ο νεαρός αθλητής φέρεται να μην είχε εκτιμήσει αρχικά τη σοβαρότητα της κατάστασης

Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια του 19χρονου αθλητή πολεμικών τεχνών από τα Χανιά, που νοσηλεύεται από χθες (08.03.2025) στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων, μετά από σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια προπόνησης.

Ο νεαρός αθλητής από τα Χανιά, εξακολουθεί και νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση – ο άτυχος 19χρονος φέρεται να δέχθηκε ένα πολύ δυνατό χτύπημα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ωστόσο φέρεται να μην εκτίμησε τη σοβαρότητα της κατάστασης και τελικά πήγε στο νοσοκομείο μετά από δύο ημέρες.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργο Μπέα, – οποίος μίλησε σήμερα (09.03.2025) στην ΕΡΤ – ο νεαρός αθλητής μετέβη στο νοσοκομείο στις 27 Φεβρουαρίου και εισήχθη άμεσα στη ΜΕΘ.

«Δυστυχώς η κατάσταση του παιδιού είναι εξαιρετικά κρίσιμη, νοσηλεύεται από τις 27 Φεβρουαρίου. Δίνει μάχη για τη ζωή του. Υπεβλήθη σε επέμβαση από τους νευροχειρουργούς μας. Το χτύπημα είναι σοβαρό στο κεφάλι».

Οι γιατροί προχώρησαν σε χειρουργική επέμβαση, με τον 19χρονο να δίνει από εκείνη τη στιγμή σκληρή μάχη για τη ζωή του, υπό τη στενή παρακολούθηση των ειδικών, όπως γράφει το neakriti.gr. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 42χρονου Αιγύπτιου στην Καλλιθέα - Έκανε live στο Facebook τη στιγμή της εν ψυχρώ εκτέλεσής του
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από το στυγερό έγκλημα και «ξεσκονίζουν» τις κάμερες για να βρουν απαντήσεις
Ο 42χρονος Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα