Site icon NewsIT

Χάος στους δρόμους του κέντρου

12.12.2014 | 10:49
ΦΩΤΟ NEWSIT

ΦΩΤΟ NEWSIT

Δεν έφτανε η βροχή ήρθε και το τρομοκρατικό χτύπημα στην πρεσβεία του Ισραήλ να κλείσει τον κόμβο στην Κατεχάκη και ... έδεσε η κίνηση κάνοντας τους δρόμους προς κέντρο κυριολεκτικά αδιάβατους. Στη Θηβών υπήρξε μικρή καθίζηση του οδοστρώματος στο ύψος του Λακιώτη.

Μπορεί η Κηφισίας, παρά το τρομοκρατικό χτύπημα, να είναι ανοιχτή τα αυτοκίνητα όμως είναι ακινητοποιημένα. Η κίνηση, μάλλον λόγω καιρού είναι αυξημένη σε όλους τους δρόμους που οδηγούν στο κέντρο.


Έτσι μποτιλιαρισμένη είναι η άνοδος της Συγγρού, αλλά και της Καλλιρρόης, όπως και η Ηλιουπόλεως. Το ίδιο και η Πατησίων με την Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύματα.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στη Λένορμαν και στα δύο ρεύματα όπως και στην Πειραιώς κυρίως στο ρεύμα ανόδου.

Το αδιαχώρητο επικρατεί στους δρόμους πέριξ της πρεσβείας του Ισραήλ καθώς ο κόμβος είναι κομμένος και όσοι κινούνται από Γαλάτσι και Κυψέλη προς τα βόρεια προάστια πρέπει να βρουν εναλλακτική διαδρομή.

Το αδιαχώρητο επικρατεί και στην Κατεχάκη με τα αυτοκίνητα σχεδόν ακινητοποιημένα στο μεγαλύτερο μέρος της λεωφόρου.

Για τους κατοίκους των δυτικών προαστίων … δεν έφτανε η κίνηση, η βροχή προκάλεσε και καθίζηση σε ένα σημείο της Θηβών στη διασταύρωση για Πετρούπολη, στο ύψος του Λακιώτη, όπου εκτελούνται έργα και η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version