Ελλάδα

Χαρούλα Αλεξίου: Έκλεισε τα 70 και οι ευχές της είναι ανεκτίμητες (video)

Η Χαρούλα Αλεξίου έγινε 70. Για τα γενέθλιά της, η υπέροχη και μεγάλη αυτή τραγουδίστρια αποφάσισε να ευχαριστήσει όλους τους θαυμαστές της για τις ευχές τους με τις δικές της ευχές.

«Είναι τόσο ξεχωριστά γενέθλια αυτά. Θέλω τόσο πολύ να σας πω ευχαριστώ, για τις τόσες ευχές σας που ξέρω ότι είναι μέσα από την καρδιά σας. Για αυτή την έβδομη δεκαετία, της σχέσης μας, της ζωής μου των δώρων που έχω πάρει και όλα αυτά τα αληθινά πράγματα που μου έχετε δώσει και σας έχω δώσει και εγώ όλη μου την αλήθεια. Σας ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ. Να είσαστε πάντα καλά, να έχετε δύναμη, να κάνετε υπομονή, πάντα υπάρχει ένα καλό στην άκρη του δρόμου να μας περιμένει. Να είσαστε γεροί για να το πάρετε», είπε κλείνοντας το μήνυμά της.  

Δείτε την ανάρτηση 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά σε σκάφος στο λιμάνι του Βόλου
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για την πλήρη κατάσβεση, ενώ έχουν τεθεί σε επιφυλακή και οι υπηρεσίες του ΟΛΒ (Οργανισμού Λιμένος Βόλου), προκειμένου να συμβάλουν στην ασφάλεια του χώρου
Φωτιά σε σκάφος