Ελλάδα

Χειροπέδες σε 2 γυναίκες που έκλεβαν ρούχα και προϊόντα από εμπορικά και σούπερ μάρκετ στην Αθήνα

Για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση κατηγορούνται δύο γυναίκες που συνελήφθησαν από αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας, το βράδυ της Τετάρτης (20.11.24).

Οι δύο γυναίκες, μια 20χρονη αλλοδαπή και μια 21χρονη Ελληνίδα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών στην Αθήνα, όταν εντόπισαν σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο έκριναν ύποπτο και προχώρησαν σε οπτικό έλεγχο.

Στο όχημα προσέγγισαν οι κατηγορούμενες, με συνεργό τους που αναζητείται. Στη θέα των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο ακινητοποίηθηκαν και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου στο ΙΧ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα είδη ρουχισμού καθώς και προϊόντα, που όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα είχαν αφαιρεθεί από εμπορικά καταστήματα και σούπερ μάρκετ.

aftokinitoklemmena

aftokinitoklemmena

Οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο 18χρονος από τη Νέα Αγχίαλο κρεμάστηκε επειδή οι συμμαθητές του τον είχαν στο περιθώριο» λέει η οικογένειά του
Ο 18χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας καθώς βρισκόταν στο φάσμα του αυτισμού - Οι συμμαθητές του τον είχαν απομονώσει από τις παρέες τους και δεν τον καλούσαν σε κοινωνικές δραστηριότητες
Σχοινί με θηλιά
Απίστευτο περιστατικό σε λεωφορείο στην Πάτρα: 58χρονος χτύπησε γυναίκα με ρόπαλο και προσπάθησε να επιτεθεί και σε αστυνομικούς
Ο άνδρας εν τέλει συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για χρήση όπλων, επικίνδυνη σωματική βλάβη και βία κατά υπαλλήλων
Περιπολικό της αστυνομίας