Ελλάδα

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Σε νέο χειρουργείο θα υποβληθεί ο πατέρας του ηθοποιού

Σε νέο χειρουργείο αναμένεται να υποβληθεί τις επόμενες μέρες ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλης, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο, μετά την παράσυρσή του από μηχανή το βράδυ της Δευτέρας (21.10.24).

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο 76χρονος επιχειρηματίας και αθλητικός παράγοντας στο Ηράκλειο και πατέρας του ηθοποιού Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχει επικοινωνία με το περιβάλλον ενώ φέρει σοβαρά τραύματα στην κνήμη και στη γνάθο και ελαφρύτερα τραύματα σε σπονδυλική στήλη, μέση, λεκάνη και μηρό.

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης νοσηλεύεται στην ΜΕΘ μετά το πολύωρο χειρουργείο ενώ σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο θα υποβληθεί σε νέο χειρουργείο τις επόμενες ημέρες.

Στο πλευρό του γνωστού επιχειρηματία στάθηκε από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του, με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να αποκαλύπτει πως ενημερώθηκε για το ατύχημα από αυτόπτες μάρτυρες.

«Είναι σταθερά αλλά κρίσιμη η κατάσταση από ότι μας λένε οι γιατροί. Έχει περάσει τον πρώτο μεγάλο κίνδυνο. Επικοινωνεί. Έχει πολλά χτυπήματα», είπε ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα του Live News.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν ξέρουμε από τι πέθανε το παιδί μας», λέει η μητέρα της 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού 2 χρόνια μετά τον θάνατό της
Τη διερεύνηση των αιτιών του θανάτου της είχε αναλάβει η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα που τέθηκε σε αναστολή μετά την εκδίκαση της υπόθεσης Πισπιρίγκου
Η άτυχη 20χρονη δόκιμος του Εμπορικού Ναυτικού