Ελλάδα

Χρήστος Κυριαζής: Με ένα λευκό τριαντάφυλλο η Βάνα Μπάρμπα στην κηδεία

Ήταν η Τετάρτη, 10.11.2021, όταν έγινε γνωστό πως ο μεγάλος τραγουδιστής, Χρήστος Κυριαζής, πέθανε σε ηλικία μόλις 68 ετών.

Ο Χρήστος Κυριαζής δήλωνε επιπλοποιός και είχε γεννηθεί στον Πειραιά. Και ο πατέρας του ήταν επιπλοποιός και έτσι έμαθε αυτή την τέχνη. Λάτρευε όμως και την μουσική αφού από τα 12 έπαιζε κιθάρα. Δημιούργησε το συγκρότημα «Πρόκες» (1972) αλλά και τους «Mirabilis Zalapa» και «What a pity».

Και κάπως έτσι όλα πήραν τον δρόμο τους, με τον ίδιο να αφήνει το στίγμα του στο ελληνικό τραγούδι.

Ο χαμός του «πάγωσε» το καλλιτεχνικό στερέωμα, με συγγενείς και φίλους του να τον αποχαιρετούν σήμερα, Σάββατο 13.11.2021, στο Πρώτο Νεκροταφείο.

Εκεί και η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, με την οποία ο Χρήστος Κυριαζής είχε σχέση δύο ετών… Σύντομη αλλά γεμάτη έρωτα. «Την Βάνα τη γνώρισα στο Art Cafe το ’92. Μου είπε χαρακτηριστικά “Γεια σας, Βάνα Μπάρμπα”. Της είπα κι εγώ “Χρήστος” και γελούσε. Η Βάνα είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Ψυχούλα», είχε πει ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του.

Click4more: Βάνα Μπάρμπα στο newsit.gr για Χρήστο Κυριαζή: Το σύστημα τον ανάγκασε να μείνει στην σιωπή

Μπορεί ο έρωτας να μην κράτησε, όμως χάρισε και στους δύο μία σχέση ζωής. Μετά τον χωρισμό τους, τους συνέδεε μια δυνατή φιλία. Έτσι, η Βάνα Μπάρμπα δεν θα μπορούσε να λείπει από το τελευταίο αντίο…

Κι έφτασε έφτασε κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο.

Χρήστος Κυριαζής: Δείτε τις πρώτες εικόνες από την κηδεία

Χρήστος Κυριαζής

Στο πρώτο νεκροταφείο και ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Μίλτος Καρατζάς, ο Μάκης Τσέλιος, ο Χρήστος Χωμενίδης, η Σάσα Σταμάτη και πολλοί ακόμη…

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ξαναζωντανεύει» ο αρχαιολογικός χώρος της Περιστεριάς στη Μεσσηνία – Ταξίδι στην εποχή του «σοφού» βασιλιά Νέστορα
Κατοικήθηκε έως το τέλος της μυκηναϊκής εποχής (1680 - 1180 π.Χ.) και κυριάρχησε στη Μεσσηνία πριν από την ανάπτυξη του Ανακτόρου του μυθολογικού βασιλιά Νέστορα
«Ξαναζωντανεύει» ο αρχαιολογικός χώρος της Περιστεριάς στη Μεσσηνία – Ταξίδι στην εποχή του «σοφού» βασιλιά Νέστορα