Ελλάδα

“Χρόνια καλά ψηλέ”! Η αφιέρωση της Έλενας Ακρίτα στον Μίκη Θεοδωράκη!

Τα 92 του χρόνια κλείνει σήμερα ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες, ο Μίκης Θεοδωράκης. Η Έλενα Ακρίτα του ευχήθηκε με μια ανάρτηση στο Facebook και μια ιστορική φωτογραφία.

Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο Μίκης Θεοδωράκης, ένας από τους σημαντικότερους εν ζωή Έλληνες. Ο Μίκης Θεοδωράκης γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου του 1925 και με το έργο του, αλλά και την ζωή του την ίδια, έχει αφήσει ανεξίτηλη την σφραγίδα του στον τόπο.

Η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας, Έλενα Ακρίτα, θέλησε να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του, αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια ιστορική φωτογραφία.

Έχει τραβηχτεί το 1979 στην Επίδαυρο και μαζί με τον Μίκη Θεοδωράκη απεικονίζονται ο Κάρολος Κουν, ο Γιώργος Σκούρτης και η Όλγα Παυλάτου.

Η Ελενα Ακρίτα αναφέρει στο μήνυμά της: “Χρόνια καλά, Ψηλέ! Τα 92 κλείνει σήμερα ο Μίκης της Ελλάδας“.

Δείτε την ανάρτηση

 

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Από τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα στον τραυματισμό των αστυνομικών στο Κορωπί - Δύο περιστατικά σε ΑΤ μέσα σε έναν χρόνο
Την 1/4/2024 η Κυριακή Γρίβα έπεφτε νεκρή από το μαχαίρι του πρώην συντρόφου της έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων ενώ στις 30/3/2025 ο 51χρονος επιτέθηκε με κατσαβίδι σε τρεις αστυνομικούς στο Κορωπί
Το ΑΤ Κορωπίου μετά την επίθεση του 51χρονου σε 3 αστυνομικούς