Ο γνωστός οινοκριτικός David Lawrason, ο οποίος δηλώνει ότι είχε πολλές αμφιβολίες για την ποιότητα των ελληνικών κρασιών, πείσθηκε για τη νέα εξαιρετική παραγωγή λευκών κρασιών κατά την παρουσίασή τους στο εστιατόριο «Βόλος» του Τορόντο το περασμένο καλοκαίρι. Έτσι παρουσιάζει τις ποικιλίες Μοσχοφίλερο, Ασύρτικο και Μαλαγουζιά με ιδιαίτερα θετικά σχόλια και υψηλή αξιολόγηση.
Η ενθουσιώδης κριτική του Lawrason γυρίζει σελίδα για τα κρασιά της Ελλάδας στην καναδική πρωτεύουσα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόγραμμα ύψους 16 εκατ. ευρώ για την προώθηση και προβολή των ελληνικών κρασιών
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Ολάντ ζητά έκτακτη σύνοδο της ΕΕ, καθώς “απειλούνται” οι εξαγωγείς γαλλικών κρασιών