Ελλάδα

Υπέρ Λυμπερόπουλου ο Καμμένος στην κόντρα με την BEAT

Πολεμικό είναι το κλίμα ανάμεσα στην BEAT και την Ομοσπονδία Οδηγών Ταξί. Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου που εκδικάζεται η αγωγή της BEAT εναντίον του προέδρου της Ομοσπονδίας Θύμιου Λυμπερόπουλου οι οδηγοί ταξί έχουν εξαγγείλει Πανελλαδική στάση εργασίας και συγκέντρωση στις 9 το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Ο Πάνος Καμμένος έσπευσε με ένα tweet να υπερασπιστεί τον Πρόεδρο των οδηγών ταξί Θύμιο Λυμπερόπουλο. «Η προσπάθεια τρομοκράτησης του προέδρου Θύμιου Λυμπερόπουλου που όπως οφείλει υπερασπίζεται τους οδηγούς ΤΑΞΙ δεν μπορεί να περάσει σε μια δημοκρατική χώρα. Είμαι μαζί του τον στηρίζω μαζί με τους συναδέλφους του», έγραψε ο Πάνος Καμμένος.

Δείτε την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου

Η αγωγή που έχει καταθέσει η BEAT εναντίον του προέδρου της Ομοσπονδίας Θύμιου Λυμπερόπουλου είναι για συκοφαντική δυσφήμιση. Τον κ. Λυμπερόπουλο θα υπερασπιστούν στο δικαστήριο στις 8 Νοεμβρίου ο Υπουργός Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης και ο ΓΓ του υπουργείου Μεταφορών κ. Αθανάσιος Βούρδας.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εικόνες ντροπής στα δικαστήρια Ευελπίδων: Μετέφεραν δικαστικά έγγραφα με ιμάντες μέσα σε μπλε σακούλες
Ως βασικό «όχημα» των δικαστηρίων της Ευελπίδων, όπου μεταφέρονται δικογραφίες, χρησιμοποιούνται καρότσια σούπερ μάρκετ ενώ σε σπάνιες περιπτώσεις τα ηλεκτρονικά καρότσια λόγω έλλειψης
Δικαστικά έγγραφα μέσα σε μπλε σακούλα μεταφέρονται μέσω ιμάντα