Ελλάδα

Υπό το βλέμμα του Α/ΓΕΣ Γεωργίου Κωστίδη η θερινή εκπαίδευση των Ευέλπιδων

Αν και βρισκόμαστε την μέση του καλοκαιριού η εκπαίδευση των σπουδαστών της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων δεν σταματά.

Υπό το βλέμμα του Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγου Κωστίδη πραγματοποιήθηκαν σενάρια και αντικείμενα της θερινής εκπαίδευσης των σπουδαστών της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, με τον επικεφαλής του Στρατού Ξηράς να παρακολουθεί τους Ευέλπιδες.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση του ΓΕΣ αναφέρει ότι «την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, μετέβη στο πεδίο ασκήσεων «ΚΑΝΑΠΙΤΣΑΣ» Λιτοχώρου Πιερίας, όπου την παρούσα περίοδο διεξάγεται η θερινή εκπαίδευση – διαβίωση της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ)».

Ο Α/ΓΕΣ συνοδευόταν από τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» Αντιστράτηγο Δημόκριτο Κωνσταντάκο, τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ) «ΘΡΑΚΗ» Αντιστράτηγο Σταύρο Παπασταθόπουλο και τον Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού/NRDC-GR «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Αντιστράτηγο Αθανάσιο Γαρίνη.

AGES SSE AGES SSE AGES SSE AGES SSE AGES SSE AGES SSE AGES SSE AGES SSE

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης ενημερώθηκε για τη διεξαγόμενη θερινή εκπαίδευση της Σχολής, παρακολούθησε μέρος των εκπαιδευτικών αντικειμένων και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους Ευέλπιδες.

Πηγή: OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που η 47χρονη ναυτικός παρασύρεται από τη νταλίκα στο λιμάνι της Πάτρας - Τέσσερις συλλήψεις
«Πήγαινε να κατέβει από το καράβι, είχε σχολάσει. Φεύγοντας από αυτό στον καταπέλτη επάνω, μου είπαν από την εταιρεία, ότι κύλησε μία νταλίκα και την παρέσυρε», λέει ο αδελφός της
Η νταλίκα τη στιγμή που βγαίνει από το πλοίο