Συμβαίνει τώρα:
Εκρήξεις σε λεωφορεία στο Ισραήλ, φόβος για τρομοκρατικό χτύπημα
Ελλάδα

Υποκίνηση καταλήψεων από συγκεκριμένο χώρο βλέπει ο Λοβέρδος

Ευθέως κατηγόρησε πολιτικό κόμμα ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος ότι υποκινεί τις καταλήψεις....

 

“Θεωρώ βίαιη ενέργεια να κλείνουν τις πόρτες στη διοίκηση. Το φαινόμενο βίας και αυθαιρεσίας το αντιμετωπίσαμε με επιείκεια σήμερα. Δεν θα το κάνουμε όμως άλλη φορά” είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα κατηγόρησε εμμέσως συνδικαλιστές συγκεκριμένου χώρου ότι βρίσκονται πίσω από τις κινήσεις αυτές. Όπως είπε το συγκεκριμένο κόμμα δεν έχει καν εργαζόμενους σε προγράμματα stage.
 
“Δεν είναι δυνατό να υπάρχει πολιτική καθοδήγηση σε νέα παιδιά και να καταλήγει σε βία ωμή απέναντι στην οποία απαντάμε με ανθρώπινο τρόπο. Καλούμε όμως τους χρήστες βίας να αναλάβουν τις ευθύνες τους”.
 
Το πρωί εργαζόμενοι στα προγράμματα Stage έκαναν κατάληψη στο υπουργείο Εργασίας και δεν άφηναν τους εργαζόμενους να μπουνε στο υπουργείο.
 

Ο υπουργός Εργασίας είπε ότι κάλεσε τα ΜΑΤ να φύγουν από το υπουργείο για να μην υπάρξει πρόβλημα.
 
Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα