Site icon NewsIT
13:32 | 11.02.25

Υποκλοπές: Απορρίφθηκαν τα αιτήματα Ανδρουλάκη και Κουκάκη για επανεξέταση των μηνύσεων τους σε βάρος του κρεοπώλη με τα «μολυσμένα» sms

(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Newsit Newsroom

Kρίθηκε ότι η υπόθεση διερευνήθηκε πλήρως

«Όχι» είπε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αχιλλέας Ζήσης, στα αιτήματα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου, Θανάση Κουκάκη να επανεξέταση των μηνύσεων τους σε βάρος του προσώπου που φέρεται από την προπληρωμένη κάρτα του οποίου φέρεται να εστάλησαν τα μολυσμένα sms στην υπόθεση των υποκλοπών.

Κατά πληροφορίες, κρίθηκε ότι η υπόθεση διερευνήθηκε πλήρως, όπως προκύπτει από το σύνολο των αποδεικτικών μέσων που συγκεντρώθηκαν και κυρίως από τις μαρτυρικές καταθέσεις των τεσσάρων τραπεζικών υπαλλήλων που εξετάστηκαν από τον κ. Ζήση.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο δημοσιογράφος στα αιτήματα τους, επικαλούνταν πρόσφατο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών στο οποίο παρουσιάζεται η θέση της αρμόδιας τράπεζας σύμφωνα με την οποία προκειμένου να ενεργοποιηθεί η προπληρωμένη κάρτα θα έπρεπε κάποιος να έχει στα χέρια του τόσο τον φάκελο που του είχε σταλεί όσο και το κινητό τηλέφωνο του μηνυόμενου με το σχετικό μήνυμα της τράπεζας για να σχηματίσει με συνδυασμό των δύο στοιχείων το pin.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version