Ελλάδα

Υπόθεση Βαλυράκη – Αποκάλυψη: Τι δείχνει το βίντεο ντοκουμέντο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές

Ένα βίντεο που τραβήχτηκε από τρεις γυναίκες την ώρα του συμβάντος και του τραγικού θανάτου του Σήφη Βαλυράκη αναμένεται να ρίξει φως στην πολύκροτη υπόθεση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr οι τρεις γυναίκες έκαναν βόλτα εκείνη την ώρα στο βουνό που είναι πάνω από το αρχαίο θέατρο της Ερέτριας. Την ώρα που περπατούσαν είδαν κάτι περίεργο να συμβαίνει στην θάλασσα και για τον λόγο αυτό μια από αυτές σήκωσε το κινητό της και άρχισε να βιντεοσκοπεί. 

Το βίντεο το οποίο βρίσκεται στα χέρια των αρχών και ίσως να ρίξει φως στην υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, έχει τραβηχτεί από απόσταση 2,5 με 3 χιλιόμετρα αλλά θα χρειαστεί να υποστεί επεξεργασία καθώς είναι θολό και δεν μπορεί να φανεί ξεκάθαρα αν σε αυτό είναι δυο τα σκάφη που εμπλέκονται στο περιστατικό. 

Όπως ανέφεραν νωρίτερα οι δικηγόροι της οικογένειας Βαλυράκη, κ. Σπύρου και κ. Φωτάκης ο οποίος από σήμερα ανέλαβε ως δεύτερος νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας του πολιτικού, στη δικογραφία πλέον που σχηματίζεται από τις λιμενικές αρχές θα ενταχθεί το συγκεκριμένο βίντεο αλλά και βίντεο από τις κάμερες της περιοχής.

Όπως είχε γράψει και νωρίτερα το newsit.gr το ένα από αυτά τα βίντεο έχει τραβηχτεί από ιδιώτη, (σ.σ. από τις γυναίκες που έκαναν την βόλτα τους στο βουνό).

Όλα αυτά την ώρα που στο λιμεναρχείο της πόλης της Εύβοιας έχουν προσέλθει ιδιοκτήτες αλιευτικών, καθώς τα σκάφη τους ταιριάζουν με τις περιγραφές του αυτόπτη μάρτυρα. Όλοι τους κατέθεσαν ότι δεν είχαν καμία ανάμειξη με το συμβάν, ενώ κάποιοι από αυτούς ανέφεραν στους άνδρες του λιμενικού ότι δεν είχαν βγει για ψάρεμα την περασμένη Κυριακή.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ξαναζωντανεύει» ο αρχαιολογικός χώρος της Περιστεριάς στη Μεσσηνία – Ταξίδι στην εποχή του «σοφού» βασιλιά Νέστορα
Κατοικήθηκε έως το τέλος της μυκηναϊκής εποχής (1680 - 1180 π.Χ.) και κυριάρχησε στη Μεσσηνία πριν από την ανάπτυξη του Ανακτόρου του μυθολογικού βασιλιά Νέστορα
«Ξαναζωντανεύει» ο αρχαιολογικός χώρος της Περιστεριάς στη Μεσσηνία – Ταξίδι στην εποχή του «σοφού» βασιλιά Νέστορα