Site icon NewsIT

Υπουργείο Εξωτερικών: Σε ισχύ η σύσταση για αποφυγή επισκέψεων σε Ισραήλ και Λίβανο

29.07.2024 | 21:50
Υπουργείο Εξωτερικών: Σε ισχύ η σύσταση για αποφυγή επισκέψεων σε Ισραήλ και Λίβανο

Η πρόσφατες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετά το μακελειό με τα 12 νεκρά παιδιά στα Υψίπεδα του Γκολάν που ελέγχονται από το Ισραήλ (27.07.2024), και την «απάντηση» του IDF (ισραηλινός στρατός) στις εγκαταστάσεις της Χεζμπολάχ στο Λίβανο, έκανε το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών να υπενθυμίσει την ανακοίνωση του για την αποφυγή επισκέψεων στη Μέση Ανατολή.

Παραμένει σε ισχύ η από 15.10.2023 σύσταση για την αποφυγή επισκέψεων στο Ισραήλ, τα Παλαιστινιακά Εδάφη και Ιράν και τον Λίβανο, ανέφερε το υπουργείο εξωτερικών στην ανακοίνωσή του για τη Μέση Ανατολή.

Οι ανακοινώσεις του ΥΠΕΞ

«Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την αποφυγή επισκέψεων στο Ισραήλ, τα Παλαιστινιακά Εδάφη και το Ιράν (Αθήνα, 29.07.2024).

Γνωστοποιείται ότι παραμένει σε ισχύ η, από 15.10.2023, σύσταση σχετικά με την αποφυγή, εκτός των απολύτως απαραίτητων, επισκέψεων στο Ισραήλ, τα Παλαιστινιακά Εδάφη και Ιράν».

«Υπενθυμίζονται συναφείς ανακοινώσεις του Υπουργείου Εξωτερικών, με τις οποίες συνιστάται η αποφυγή επισκέψεων στον Λίβανο, εκτός των άκρως απαραίτητων, καθώς και η αναχώρηση των επισκεπτών από τη χώρα».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version