Ελλάδα

Υπουργείο Παιδείας: Δημοτικά και νηπιαγωγεία ανοίγουν τη Δευτέρα

Τελικά, τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία θα ανοίξουν τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, όταν οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία. Το ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα το υπουργείο Παιδείας.

«Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Ειδικά σχολεία όλων των βαθμίδων θα λειτουργήσουν δια ζώσης την Δευτέρα 11/1». Με αυτή τη φράση ξεκινά την ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας, κάνοντας γνωστό ότι οριστικά τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα επαναλειτουργήσουν από τη Δευτέρα, όταν ύστερα από σχεδόν δυο μήνες τα παιδιά θα γυρίσουν στα θρανία. 

Στην ανακοίνωσή του, το υπουργείο Παιδείας θυμίζει την απόφαση της κυβέρνησης «στη βάση εισήγησης της Επιτροπής των ειδικών, για δια ζώσης επαναλειτουργία των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Ειδικών Σχολείων όλων των βαθμίδων την προσεχή Δευτέρα 11/1».

Με βάση την εγκύκλιο που έχει σταλεί στα σχολεία, νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα δημοτικά, τα νηπιαγωγεία και τα ειδικά σχολεία αναλαμβάνουν υπηρεσία, αύριο, Παρασκευή 8 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι αύριο, Παρασκευή Γυμνάσια και Λύκεια όλης της χώρας ξεκινούν την εξ αποστάσεως λειτουργία τους μέσω τηλεκπαίδευσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν οστά και κρανίο σε δύσβατο σημείο στα Ιωάννινα – Φαίνεται πως ανήκουν στον Σλοβάκο φοιτητή που είχε εξαφανιστεί το περσινό καλοκαίρι
Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως τα οστά ανήκουν στον 23χρονο Σλοβάκο φοιτητή ο οποίος είχε εξαφανιστεί το καλοκαίρι του 2024
Ιωάννινα
Με πλούσιο ποινικό παρελθόν ο 42χρονος Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στην Καλλιθέα – Ήταν καταχωρημένος με 5 διαφορετικά επίθετα
Ούτε με 1, ούτε με 2, αλλά με 5 διαφορετικά επίθετα ήταν καταχωρημένος στη βάση δεδομένων των ελληνικών αρχών ο 42χρονος Αιγύπτιος. Την...
Ο 42χρονος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα 4