Ελλάδα

Υποβολή ηλεκτρονικού μηχανογραφικού δελτίου υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις

Υποβολή ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έτους 2017. Τι πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι.

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι υποψήφιοι που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά, μέσω Διαδικτύου, Μηχανογραφικό Δελτίο με τις προτιμήσεις Τμημάτων και Σχολών που επιθυμούν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2017-18, σε ποσοστό 5% επιπλέον των θέσεων εισακτέων, από 25 Αυγούστου 2017 μέχρι και 04 Σεπτεμβρίου 2017.

Η εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου θα είναι προσβάσιμη κατά τις ανωτέρω ημερομηνίες όλο το 24ωρο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα:

https://exams-severeillness.it.minedu.gov.gr/

και οι υποψήφιοι θα μπορούν από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή με πρόσβαση στο Διαδίκτυο, να υποβάλουν το Μηχανογραφικό τους Δελτίο με τις προτιμήσεις των Σχολών που επιθυμούν να εισαχθούν και να δηλώσουν όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την υποψηφιότητά τους.

Η εφαρμογή συνοδεύεται από οδηγίες, τις οποίες οι υποψήφιοι οφείλουν να μελετήσουν προσεκτικά και να ακολουθήσουν πιστά τα προτεινόμενα βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Διαβάστε εδώ αναλυτικές οδηγίες για το Μηχανογραφικό 2017.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο δείχνει περιστέρια να τσιμπολογούν το φαγητό ασθενή μέσα σε δωμάτιο του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός»
Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η ηγεσία του υπουργείου Υγείας και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει έρευνα για τα προβλήματα που δημιουργούν τα περιστέρια στα δημόσια νοσοκομεία
Περιστέρια μέσα σε δωμάτιο νοσοκομείου 1
Απολογείται αύριο ο βιολογικός πατέρας του 3χρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου - «Είχα να τον δω 2 χρόνια»
Αν και για τη δολοφονική κακοποίηση του Άγγελου έχουν προφυλακιστεί ήδη η μητέρα και ο πατριός του, ο βιολογικός πατέρας του παιδιού κατηγορείται επίσης για την κακοποίησή του
Κατηγορούμενος στα δικαστήρια Ηρακλείου
Δημογλίδου για την εκτέλεση Μοσχούρη στο Χαλάνδρι: Γίνονται κινήσεις να υπάρξουν διεθνή εντάλματα για να συλληφθεί ο «Έντικ»
«Δεν αναζητείται μόνο από την Ελληνική Αστυνομία και από την Ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά εκκρεμούν αποφάσεις σε βάρος του και από άλλες χώρες» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ
Ο Γιώργος Μοσχούρης και το καμένο αυτοκίνητο των δολοφόνων 1