Δευτέρα, 1 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Την ώρα της μεγάλης φωτιάς κάποιοι διασκέδαζαν σε πανηγύρι με «φόντο» τις φλόγες

Ζάκυνθος: Την ώρα της μεγάλης φωτιάς κάποιοι διασκέδαζαν σε πανηγύρι με «φόντο» τις φλόγες

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ενώ μαίνονταν η μεγάλη φωτιά στη Ζάκυνθο που ξέσπασε χθες (30.06.2024), κάποιοι ντόπιοι και τουρίστες διασκέδαζαν σε παρακείμενο πανηγύρι.

Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς από το παρακάτω βίντεο, το γλέντι καλά κρατεί έχοντας για φόντο τις πελώριες φλόγες από την φωτιά στην περιοχή Αγία Μαρίνα στη Ζάκυνθο, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.  

Η σελίδα Forecast Weather Greece στο Facebook που δημοσίευσε το βίντεο, αναφέρει σχετικά: «Απίστευτες εικόνες στη Ζάκυνθο όπου από πάνω καίγεται το δάσος και μαίνεται η πυρκαγιά ανεξέλεγκτη και από κάτω από το μέτωπο το πανηγύρι συνεχίζεται».

Η εν λόγω ανάρτηση συγκέντρωσε το μένος χιλιάδων αναγνωστών, οι οποίοι σχολίασαν αρνητικά μία τέτοια αντίδραση από τους θαμώνες της γιορτής.

Στο μεταξύ, η φωτιά στην Αγία Μαρίνα, συνεχίζει να καίει με 52 πυροσβέστες, 2 πεζοπόρα τμήματα με 17 οχήματα να δίνουν τη μεγάλη μάχη με τις φλόγες.

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συνδράμουν 1 ελικόπτερο με 2 αεροπλάνα. Το πρωί της Δευτέρας αναμένεται με το πλοίο της γραμμής ακόμα ένα πεζοπόρο τμήμα με 4 οχήματα. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις