Site icon NewsIT

Ζαχαριάς: Εικόνες σοκ! Διαλυμένο το μοιραίο αυτοκίνητο! video

26.07.2019 | 05:59
Ζαχαριάς

Άμορφη μάζα σιδερικών. Αυτό απέμεινε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς όταν βρήκε τραγικό θάνατο στον Άγιο Στέφανο...

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους… Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, το βράδυ της Τρίτης, 23.07.2019, όταν έχασε με τραγικό τρόπο την ζωή του έχει διαλυθεί εντελώς!

Ο πραγματογνώμονας της Τροχαίας Κηφισιάς έκανε αυτοψία τόσο στο διαλυμένο αυτοκίνητο του άτυχου Αλέξανδρου, όσο και στο σημείο που σημειώθηκε το δυστύχημα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που μεταδόθηκε στο Star, οι εικόνες από το διαλυμένο αυτοκίνητο που οδηγούσε το μοιραίο απόγευμα ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς είναι συγκλονιστικές.

Το μπροστινό μέρος του οχήματος έχει διαλυθεί από την σφοδρή σύγκρουση με το δένδρο που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο στην Λεωφόρο Τραπεζούντος. Το καπό έχει τσαλακωθεί σαν ένα κομμάτι χαρτί, ενώ ο κινητήρας έχει εξαφανιστεί και το παρμπρίζ έχει γίνει θρύψαλα.

Μέσα από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, οι πυροσβέστες με δυσκολία απεγκλώβισαν το σώμα του 23χρονου παλικαριού. Ο πραγματογνώμονας θα εξετάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια με εξαιρετική προσοχή και ακρίβεια.

Εδώ να σημειωθεί πως σύμφωνα με μαρτυρίες, ο αδικοχαμένος Αλέξανδρος Ζαχαριάς πήγαινε να συναντήσει φίλους του για να λύσει μια παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί. Δεν έφτασε όμως ποτέ, καθώς όπως όλα δείχνουν καρφώθηκε πάνω σε δένδρο στην προσπάθειά του να μην χτυπήσει ένα άλλο αυτοκίνητο.

Ζαχαριάς – Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες

Όταν ο Ζαχαριάς και ο γιος του ξεγέλασαν τον θάνατο

Στο τροχαίο που σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2014, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη, ο κ. Ζαχαριάς επέβαινε με τον γιο του στην κόκκινη Ferrari του.

Ο επιχειρηματίας, γνωστός για την αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών, οδηγούσε το αυτοκίνητό του, στο οποίο ενεπλάκησαν και δύο ακόμη δύο Ι.Χ.

Το όχημά του τότε, είχε καταλήξει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του πεζοδρομίου, αφού πρώτα είχε περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ώστε να αποφύγει τα δύο διερχόμενα Ι.Χ.

Ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς κόκκινου αυτοκινήτου, κ. Ζαχαριάς, ο οποίος επέστρεφε σπίτι του μαζί με τον 17χρονο γιο του, υπέστη μικροτραυματισμό στο πρόσωπο και επισκέφτηκε ιδιωτική κλινική της Αθήνας. Στο σημείο είχαν σπεύσει τότε περιπολικά, οχήματα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Τότε, όλα είχαν πάει καλά και τόσο ο κ. Ζαχαριάς, όσο και ο γιος του, είχαν αποφύγει τα χειρότερα.

Δυστυχώς, πέντε χρόνια μετά ο 23χρονος γιος του επιχειρηματία βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο.

Την προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Κηφισιάς.

Με πληροφορίες από: Star TV.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version