Ελλάδα

Ζεφύρι: «Αυτοί που το βάφτισαν, αυτοί και το σκότωσαν» λέει η μητέρα που θρηνεί για το χαμό του 8χρονου γιου της

«Αυτοί που το βάφτισαν, αυτοί και το σκότωσαν». Είναι τα λόγια της μητέρας του αδικοχαμένου 8χρονου αγοριού, θύμα της βεντέτας δύο οικογενειών Ρομά, που χθες, Σάββατο (14.10.23) έπεσε νεκρό από τους πυροβολισμούς στο Ζεφύρι. 

Στο παρακάτω βίντεο ακούγεται ο θρήνος της μητέρας που σπαράζει για τον χαμό του 8χρονου γιου της και περιγράφει λεπτό πως λεπτό το χρονικό της τραγωδίας στο Ζεφύρι. «Σκότωσαν το παιδί μου», φωνάζει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο δράστες που επέβαιναν σε διαφορετικά οχήματα, και σταμάτησαν έξω από το σπίτι της οικογένειας του παιδιού, άρχισαν να πυροβολούν με ένα κυνηγετικό όπλο και ένα εννιάρι πιστόλι.

Το 8χρονο αγοράκι που έπαιζε ανυποψίαστο στην αυλή, δέχτηκε τους πυροβολισμούς και έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος.

Οι δράστες μπήκαν στα αυτοκίνητά τους και έγιναν καπνός. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του μικρού παιδιού, που το είδαν αιμόφυρτο στο δρόμο. Άμεσα έφτασε στο σημείο τζιπ της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής και μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού.

Οι γιατροί έδωσαν τιτάνια μάχη, αλλά το παιδάκι δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε. 

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η βεντέτα των δύο οικογενειών είναι γνωστή. Μάλιστα, ρεπορτάζ του newsit.gr αναφέρει πως πριν ένα μήνα περίπου οι δράστες είχαν βάλει φωτιά σε σπίτι συγγενών του 8χρονου, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το σπίτι του θύματος.

Τώρα αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του αδικοχαμένου παιδιού, που θα ρίξει φως και θα δώσει περαιτέρω απαντήσεις για τις συνθήκες του θανάτου του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν οστά και κρανίο σε δύσβατο σημείο στα Ιωάννινα – Φαίνεται πως ανήκουν στον Σλοβάκο φοιτητή που είχε εξαφανιστεί το περσινό καλοκαίρι
Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως τα οστά ανήκουν στον 23χρονο Σλοβάκο φοιτητή ο οποίος είχε εξαφανιστεί το καλοκαίρι του 2024
Ιωάννινα
Με πλούσιο ποινικό παρελθόν ο 42χρονος Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στην Καλλιθέα – Ήταν καταχωρημένος με 5 διαφορετικά επίθετα
Ούτε με 1, ούτε με 2, αλλά με 5 διαφορετικά επίθετα ήταν καταχωρημένος στη βάση δεδομένων των ελληνικών αρχών ο 42χρονος Αιγύπτιος. Την...
Ο 42χρονος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα 4