Site icon NewsIT

H Eva Mendes γυμνή για τα ζώα… προκαλεί αντρική υστερία!

16.01.2010 | 12:02
Δεν θα ξαναφορέσω ποτέ γούνα στη ζωή μου!

Δεν θα ξαναφορέσω ποτέ γούνα στη ζωή μου!

Γυμνές αφίσες της Εύα κάνουν το γύρο του Κόσμου για τη καμπάνια “Fur? I’d Rather Go Naked”

H Eva Mendes γυμνώθηκε για τα δικαιώματα των ζώων και έκανε διάσημη την εκστρατεία της PETA κατά της γούνας. Φέτος οι γιορτές είχαν ένα δώρο για τους απανταχού ζωόφιλους, αφού το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός, ποζάρισε γυμνή για την εκστρατεία του οργανισμού PETA, “Fur? I’d Rather Go Naked” (Γούνα; Προτιμώ γυμνή!). Δήλωσε πως έκανε τη μητέρα της να στριγγλίζει με αυτή της την απόφαση, αλλά η ίδια δε μετανιώνει, καθώς τράβηξε τη προσοχή του κόσμου ενάντια σε μια βία, που μπορεί να σταματήσει, αρκεί να ενημερωθούν οι καταναλωτές.

Πρωταγωνίστρια σε πολλά φίλμς, όπως Hitch, Sin City, και Ghost Rider, έχει ποζάρει για μεγάλες φίρμες ρούχων και καλλυντικών, όπως Calvin Klein και Revlon. Η Eva πιστεύει ότι η μόδα πρέπει να είναι διασκέδαση και τίποτα αστείο δεν υπάρχει στη δυστυχία των ζώων, που υποφέρουν από τη βιομηχανία της γούνας. Ιδίως στη Κίνα υπάρχουν απίστευτες συμπεριφορές στα ζώα, κυρίως για το εμπόριο της γούνας. Δυστυχώς δεν υπάρχουν νόμοι που να προστατεύουν αυτά τα ζώα, που ανατρέφονται ή παγιδεύονται μόνο για τη γούνα τους, ενώ υποφέρουν κατά τη διάρκεια αφαίρεσης του δέρματος τους.

Οι γυμνές αφίσες της, κυκλοφόρησαν αρχικά στη πλατεία Ροκφέλερ και σε όλο το Μανχάταν, και τώρα μέσα από τη καμπάνια PETA σε όλο τον κόσμο. Η αμερικανίδα Eva Mendes γεννήθηκε στο Miami της Florida, αλλά μεγάλωσε Los Angeles με καταβολές από Κούβα. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες, κωμικές και δραματικές, όπως Once Upon a Time in Mexico (2003), Out of Time (2003), 2 Fast 2 Furious (2003), Training Day (2001) και Stuck on You (2003). Επίσης ήταν ένθερμη υποστηρικτής της εκστρατείας της εταιρείας Ρέβλον για το καρκίνο του στήθους. Απολογητικά είπε ότι φορούσε στο παρελθόν γούνες, τώρα όμως, που ενημερώθηκε, δε θα ξαναφορέσει ποτέ γούνα στη ζωή της!

Οικολογία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version