Site icon NewsIT

O Μπραντ Πιτ αγοράζει σπίτι με σπήλαιο

28.01.2010 | 14:12
O Μπραντ Πιτ αγοράζει σπίτι με σπήλαιο

Φήμες τον θέλουν "άνθρωπο των σπηλαίων" μετά το χωρισμό με την Αντζελίνα

Ο ακτιβιστής ηθοποιός είναι γνωστός για τις φιλανθρωπίες, αλλά και για τη συνεισφορά του στη προστασία του περιβάλλοντος, αφού ήδη ένα ποσοστό από τα κινηματογραφικά κέρδη του, πάνε για τον πλανήτη. Αν αληθεύουν οι φήμες, πολλοί θα ζηλέψουν τον Brad Pitt για την αγορά ενός σπιτιού στο Hollywood Hills, το οποίο περιλαμβάνει ένα σπήλαιο στα θεμέλια του. Ένα όνειρο κάθε 12χρονου παιδιού, που θέλει να παίζει στο υπόγειο του σπιτιού του. Το σπίτι αξίας $1.1 εκατομμυρίου δολαρίων, χτίστηκε το1929, περιλαμβάνει δύο κρεβατοκάμαρες, δύο μπάνια και ένα μπαρ. Τα κουτσομπολιά λένε πως ο Μπραντ αγόρασε το σπίτι εξαιτίας του πρόσφατου χωρισμού του από την Angelina Jolie, αλλά αυτά είναι συνηθισμένα σχόλια και οι εκπρόσωποι τους τα διαψεύδουν.

Πάντως όταν κάποτε παύσει να εργάζεται ως ηθοποιός, θα γίνει ένας άνθρωπος των σπηλαίων. Έτσι κι αλλιώς μια καλή φωλιά είναι δύσκολο να βρεθεί στις μέρες μας! Το διάσημο ζευγάρι, γνωστό ως Brangelina, έχουν τεράστια περιβαλλοντική δράση τα τελευταία χρόνια. Έτσι ο Πιτ κυκλοφορεί με Toyota Prius και στην αποκατάσταση των ζημιών στη Νέα Ορλεάνη μπήκε στην ομάδα της μη κερδοσκοπικής περιβαλλοντικής Global Green USA προωθώντας την ιδέα ενός πράσινου αρχιτεκτονικού διαγωνισμού. Είναι γνωστό ότι όπως ο φίλος του Τζορτζ Κλούνεϊ είναι νικητής των

βραβείων Golden Globe και έχει ονομαστεί ο πιο σέξυ άνδρας εν ζωή από το περιοδικό People, όμως εκείνο που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι το τεράστιο φιλανθρωπικό του έργο, χαρακτηριστικά χάρισαν με την Αντζελίνα, 2 εκατομμύρια δολάρια στους Γιατρούς χωρίς σύνορα για τα παιδιά του Κόσμου, ενώ πρόσφατα για την Αϊτή δώρισαν άλλο ένα εκατομμύριο δολάρια.

Οικολογία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version