Site icon NewsIT

Απάντηση Σγουρού σε ΠΟΕ-ΟΤΑ

01.10.2012 | 19:16
Απάντηση Σγουρού σε ΠΟΕ-ΟΤΑ

Ο Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ και Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός απάντησε σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΟΕ ΟΤΑ σε τρία σημεία, στο μισθό που λαμβάνει ο ίδιος στον ΕΣΔΝΑ, για τους συμβασιούχους και για τις υλικές ζημιές των μηχανημάτων που έχουν υποστεί βλάβες.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις του κ. Σγουρού:

 
Α) Είναι λανθασμένη και προϊόν παραπληροφόρησης η αναφορά της ΠΟΕ ΟΤΑ περί δήθεν μισθού που λαμβάνει ο Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ για την εν λόγω θέση. Κάτι τέτοιο δεν υφίσταται και η Πανελλήνια Ομοσπονδία των Εργαζομένων στους ΟΤΑ οφείλει να ανακαλέσει προς αποκατάσταση της αλήθειας.
 
Β) Ο Σύνδεσμος δεν στρέφεται και δεν έχει στραφεί ποτέ κατά των συμβασιούχων εργαζομένων του, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΟΕ ΟΤΑ. Αντιθέτως αναγνωρίζει την καθοριστική συμβολή τους στη λειτουργία του Συνδέσμου και αντιλαμβάνεται πλήρως την απαράδεκτη κατάσταση διαχρονικής ομηρείας στην οποία έχουν περιέλθει.
 
Γ) Για τα μηχανήματα του ΕΔΣΝΑ που έχουν υποστεί βλάβες και ζημίες υπάρχουν σε εξέλιξη :
Τρεις ξεχωριστές διαδικασίες απευθείας αναθέσεων που αφορούν στην επισκευή ενός πετρελαιοφόρου, τριών προωθητήρων και ενός συμπιεστικού μηχανήματος συνολικού ύψους 56.000 € περίπου.
 
Δύο τακτικοί επαναληπτικοί διαγωνισμοί για τη συντήρηση και επισκευή 5 προωθητήρων και 5 συμπιεστικών μηχανημάτων (ετήσιας διάρκειας) συνολικού ύψους αθροιστικά 400.000 €.
 

Πολιτικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version