Μετά τις πολαπλές καταχρήσεις των γιορτών, παραχωρήστε μια μικρή ανάπαυλα στον οργανισμό σας, ο οποίος έχει «τοξινωθεί» από την υπερβολική ποσότητα λιπαρών, ζωικών πρωτεϊνών και γλυκών.
Ισορροπήστε τη διατροφή και ανακαλύψτε στο ψάρι, τον σύμμαχο σας, για την αναγκαστική και υποχρεωτική αποτοξίνωση των, μετά το Πάσχα ημερών.
Τόνος, σολομός, τσιπούρα, γαύρος, σκουμπρί, σαρδέλα, είναι πλούσια σε πολυακόρεστα λιπαρά ω-3, τα οποία παίζουν έναν πρωταρχικό ρόλο στο «σβήσιμο των ζωικών πρωτεινών» των τελευταιων ημερών.
΄Εχουν αντιφλεγμονώδη δράση και διαστέλλοντας τα αιμοφόρα αγγεία, ευνοούν την οξυγόνωση των κυττάρων και την απομάκρυνση των τοξινών.
Δώστε στον οργανισμό σας λοιπόν, με την κατανάλωση ψαριών για τις επόμενες ημέρες, την ευκαιρία να “ηρεμίσει” και να ξεφορτωθεί περιτές και επικίνδυνες για την υγεία σας ουσίες.
Πέραν όλων αυτών, θα σας βοηθίσει να χάσετε και τα περιττά 1 -2 κιλά που λίγο πολύ, όλους μας, μας άγγιξαν αυτές τις ημέρες.