Site icon NewsIT

Τα σκουπίδια της ανακύκλωσης καταλήγουν… στη χωματερή!

30.09.2010 | 10:32
Τα σκουπίδια της ανακύκλωσης καταλήγουν… στη χωματερή!

Από τις 13 Σεπτεμβρίου έχει σταματήσει κάθε δραστηριότητα ανακύκλωσης σε 9 Δήμους καθώς οι εργαζόμενοι στην εταιρεία που μαζεύει την ανακύκλωση, είναι απλήρωτοι.

Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει αναλάβει να μαζεύει την ανακύκλωση σε 9 μεγάλους Δήμους της Αττικής: Ανθούσα, Γέρακας, Γλυκά Νερά, Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Παλλήνη, Πικέρμι, Ραφήνα και Σπάτα.
Συμφωνα με την ανακοίνωση που έβγαλαν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι, από τις 13 Σεπτεμβρίου έχουν σταματήσει κάθε δραστηριότητα.

Πρακτικά δηλαδή, αυτό σημαίνει ότι το τελευταίο δεκαπενθήμερο, ό,τι αφήνουν οι πολίτες στους κάδους ανακύκλωσης, καταλήγει… στη χωματερή!

Το επιβεβαίωσε άλλωστε και ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας, με δηλώσεις του στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία:  “Ο κόσμος έχει απογοητευτεί και πετάει στους κάδους ό,τι να ‘ναι! Όλοι οι κάδοι ανασύρονται πλέον από τους υπαλλήλους του Δήμου και τα σκουπίδια καταλήγουν αδιακρίτως στις χωματερές “.

Οι εργαζόμενοι στην εταιρεία που μαζεύει την ανακύκλωση, επισημαίνουν στην ανακοίνωσή τους ότι κάποιοι από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, ωστόσο τώρα αναγκαστικά τους παίρνει όλους η “μπαλα”…

Οικολογία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version