Δευτέρα, 29 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Το παραμύθι ενός γάτου – Από αδέσποτος… εκατομμυριούχος!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την ώρα που η οικονομική κρίση γονατίζει όλο και περισσότερα νοικοκυριά, πλούσια Ιταλίδα άφησε 10εκ.€ και δύο διαμερίσματα, σε έναν αδέσποτο γάτο που ζούσε στην πλατεία Largo Argentina στη Ρώμη…

Σύμφωνα με το Reuters και όπως δημοσιεύει το adespoto.gr η πλατεία Largo Argentina στη Ρώμη είναι διάσημη για τις αδέσποτες γάτες που βρίσκουν τροφή και καταφύγιο από φιλόζωους. Στο… γατο-καταφύγιο της πλατείας μαζεύεται πολύς κόσμος και χαζεύει τις γατούλες που ξεκουράζονται στα αρχαία μνημεία λες και είναι…δικά τους!

Ο γατούλης Τομάσο απέκτησε λοιπόν 10 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία του άφησε μία Ιταλίδα, η οποία πέθανε! Κληρονόμησε και σπίτι στα προάστια, δύο διαμερίσματα σε Ρώμη και Μιλάνο και διάφορους λογαριασμούς σε τράπεζες, όπως και ένα κομμάτι γης στα νότια της Ιταλίας!

Κι ενώ ο κόσμος πλήττεται από την οικονομική κρίηση, οι ιταλικές εφημερίδες έχουν τρελλαθεί με τον…πλούσιο αυτό και πολύ τυχερό γάτο! Του κάνουν ολόκληρα αφιερώματα, με τίτλους όπως: Το παραμύθι του γάτου Τομάσο: από αδέσποτος, εκατομμυριούχος”.

Καθώς η γυναίκα που πέθανε δεν είχε παιδιά και οικογένεια αποφάσισε να αφήσει την περιουσία της στο γλυκό γατούλη Τομάσο.

Οικολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε