Σάββατο, 20 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Καιρός: Για… μπάνιο με ομπρέλα! Που θα πέσει η θερμοκρασία

Καιρός: Για… μπάνιο με ομπρέλα! Που θα πέσει η θερμοκρασία

Απ’ όλα έχει ο καιρός και σήμερα! Και βροχές και καταιγίδες αλλά και πτώση της θερμοκρασίας. Όλα αυτά στα βόρεια και σε ορεινές περιοχές, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα φτάσουν και τα έξι μποφόρ.

Στην Αττική, ο υδράργυρος θα παραμείνει στα… ύψη και θα φτάσει τους 35 βαθμούς, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα δεν αποκλείεται να βρέξει κιόλας, στα δυτικά και βόρεια κυρίως. Βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη, όπου η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σήμερα – Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ

Μακεδονία, Θράκη – Καιρός: τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρους όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στη Μακεδονία τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος – Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με πρόσκαιρους όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου και πιθανώς της δυτικής Στερεάς τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 33 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος – Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με πρόσκαιρους όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά κυρίως της Θεσσαλίας. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 35 και κατά τόπους έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη – Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα – Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο Σάββατο 20-08-2016: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα σποραδικών όμβρων στα ορεινά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε