Site icon NewsIT

Καιρός: Αύξηση της θερμοκρασίας με… βροχές!

09.06.2017 | 06:55
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τα τρελά του καιρού συνεχίζονται με το θερμόμετρο να ανεβαίνει ακόμη περισσότερο το μεσημέρι, όμως από το απόγευμα σε πολλές περιοχές έρχονται και μπόρες.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

 

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι-απόγευμα. Βελτίωση από το βράδυ. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι-απόγευμα στην κεντρική Μακεδονία θα αυξηθούν με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία από ανατολικές διευθύνσεις με την ιδία ένταση.Θερμοκρασια: από 15 έως 29 βαθμούς κελσίου.

 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά.Ανεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο βόρειο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 17 ως 31 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το μεσημέρι-απόγευμα.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και το πρωί στα βόρεια πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν από ανατολικές διευθύνσεις και θα εξασθενήσουν.Θερμοκρασια: από 16 έως 30 κατά τόπους 31 βαθμούς κελσίου.

 

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 20 έως 28 βαθμούς κελσίου.

 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα βόρεια.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 21 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν από ανατολικές διευθύνσεις και θα εξασθενήσουν.Θερμοκρασια: από 18 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι-απόγευμα θα αυξηθούν.Ανεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 και το πρωί πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ιδία ένταση.Θερμοκρασια: από 19 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Σάββατο 10-06-2017

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές καιΑπογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα σποραδικών όμβρων στα ορεινά.Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 3 με5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: σε άνοδο στα ηπειρωτικά και τα δυτικά.

 

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version