Κυριακή, 20 Οκτ.
20oC Αθήνα

8χρονη ξέφυγε από τον επίδοξο απαγωγέα της με Kung Fu

8χρονη ξέφυγε από τον επίδοξο απαγωγέα της με Kung Fu

Μια τεχνική Kung Fu που εφάρμοσε μια 8χρονη απέτρεψε την απαγωγή της μέσα από το σπίτι της.

Η ανήλικη άνοιξε τα μάτια του γύρω στις 4 το πρωί την Κυριακή όταν ένας άγνωστος άντρας τη σήκωσε από το κρεβάτι και άρχισε να κατεβαίνει τις σκάλες του σπιτιού της στην Καλιφόρνια. Στο ίδιο δωμάτιο κοιμόταν και η 6χρονη αδερφούλα της, με τη μητέρα των δύο κοριτσιών να δηλώνει στο Fox 5 San Diego πως ο επίδοξος απαγωγέας την είχε μεταφέρει στο κλιμακοστάσιο όταν χρησιμοποίησε την κίνηση Kung Fu.

Αφού κατάφερε να ξεφύγει, ο επίδοξος απαγωγέας επέστρεψε στο δωμάτιό της και όταν είδε πως είναι ακόμα ξύπνια έτρεξε να φύγει από το σπίτι. Ο δράστης, σύμφωνα με τις αρχές, μπήκε στο σπίτι από το παράθυρο, με την περήφανη μητέρα να δηλώνει πως η κορούλα της μαθαίνει αυτοάμυνα και πολεμικές τέχνες.

“Είμαι ανακουφισμένη που αυτή είναι η ιστορία που λέω. Ότι είναι εδώ στο σπίτι ασφαλής”, δήλωσε η μητέρα της δακρύζοντας. “Τα παιδιά μου υποτίθεται ότι είναι ασφαλή ενώ κοιμούνται”. Η κορούλα της πήγε στο δωμάτιο των γονιών της όταν έφυγε ο δράστης και τους είπε τι είχε συμβεί.

Η οικογένεια έχει πλέον εγκαταστήσει κάμερες παρακολούθησης στο σπίτι, με τη μητέρα να σημειώνει πως μπορεί να χρειάζεται όλοι να ξέρουν κινήσεις αυτοάμυνας. “Θα μπορούσε να είχε πάρει την τηλεόραση ή οτιδήποτε άλλο, αλλά ήθελε το πιο πολύτιμο πράγμα που έχουμε. Η κορούλα μας είναι φοβισμένη αλλά έχει δυναμώσει. Έμαθε κάποια πράγματα που θα της φανούν χρήσιμα στη ζωή. Θα την προσέχουμε ακόμα περισσότερο τώρα”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε