Site icon NewsIT

8χρονη ξέφυγε από τον επίδοξο απαγωγέα της με Kung Fu

15.07.2016 | 07:25
8χρονη ξέφυγε από τον επίδοξο απαγωγέα της με Kung Fu

Μια τεχνική Kung Fu που εφάρμοσε μια 8χρονη απέτρεψε την απαγωγή της μέσα από το σπίτι της.

Η ανήλικη άνοιξε τα μάτια του γύρω στις 4 το πρωί την Κυριακή όταν ένας άγνωστος άντρας τη σήκωσε από το κρεβάτι και άρχισε να κατεβαίνει τις σκάλες του σπιτιού της στην Καλιφόρνια. Στο ίδιο δωμάτιο κοιμόταν και η 6χρονη αδερφούλα της, με τη μητέρα των δύο κοριτσιών να δηλώνει στο Fox 5 San Diego πως ο επίδοξος απαγωγέας την είχε μεταφέρει στο κλιμακοστάσιο όταν χρησιμοποίησε την κίνηση Kung Fu.

Αφού κατάφερε να ξεφύγει, ο επίδοξος απαγωγέας επέστρεψε στο δωμάτιό της και όταν είδε πως είναι ακόμα ξύπνια έτρεξε να φύγει από το σπίτι. Ο δράστης, σύμφωνα με τις αρχές, μπήκε στο σπίτι από το παράθυρο, με την περήφανη μητέρα να δηλώνει πως η κορούλα της μαθαίνει αυτοάμυνα και πολεμικές τέχνες.

“Είμαι ανακουφισμένη που αυτή είναι η ιστορία που λέω. Ότι είναι εδώ στο σπίτι ασφαλής”, δήλωσε η μητέρα της δακρύζοντας. “Τα παιδιά μου υποτίθεται ότι είναι ασφαλή ενώ κοιμούνται”. Η κορούλα της πήγε στο δωμάτιο των γονιών της όταν έφυγε ο δράστης και τους είπε τι είχε συμβεί.

Η οικογένεια έχει πλέον εγκαταστήσει κάμερες παρακολούθησης στο σπίτι, με τη μητέρα να σημειώνει πως μπορεί να χρειάζεται όλοι να ξέρουν κινήσεις αυτοάμυνας. “Θα μπορούσε να είχε πάρει την τηλεόραση ή οτιδήποτε άλλο, αλλά ήθελε το πιο πολύτιμο πράγμα που έχουμε. Η κορούλα μας είναι φοβισμένη αλλά έχει δυναμώσει. Έμαθε κάποια πράγματα που θα της φανούν χρήσιμα στη ζωή. Θα την προσέχουμε ακόμα περισσότερο τώρα”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version