Κόσμος

Ακινητοποίησε τον ληστή με έναν κουβά τσίλι!

Έναν «καυτερό» ληστή συνέλαβαν οι αρχές του Σίδνεϊ, όταν έσπευσαν σε ένα εστιατόριο όπου ανακάλυψαν τον εγκληματία «λουσμένο» με τσίλι.

Μια υπάλληλος του εστιατορίου, στην προσπάθειά της να αμυνθεί, πέταξε ένα ολόκληρο κουβά με την καυτερή σάλτσα στο κεφάλι του ληστή.

Ο 24χρονος επίδοξος εγκληματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα και αναμένεται σήμερα να εμφανιστεί στο δικαστήριο, προκειμένου να απαντήσει στις κατηγορίες για επίθεση με πρόθεση τη ληστεία.

Όπως αποκάλυψε η αστυνομία, ο άντρας κατάφερε να ανοίξει την ταμειακή μηχανή του καταστήματος και να πάρει τα λεφτά που βρίσκονταν μέσα. «Η 27χρονη υπάλληλος άρπαξε ένα κουβά με τσίλι και τον πέταξε στο πρόσωπο του άνδρα, αναγκάζοντάς τον να πέσει στο πάτωμα», δήλωσε ο επιθεωρητής της αστυνομίας, Ραλφ Ντιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εντοπίστηκε το πιο κακό τσίλι του κόσμου..!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο εκλεκτός του Τραμπ, επιχειρηματίας Ντέιβιντ Περντού, νέος πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Κίνα
Με φόντο τον εμπορικό πόλεμο ΗΠΑ - Κίνας, ο πρώην επικεφαλής του αμερικανικού κολοσσού αθλητικών ρούχων και υποδημάτων Reebok και της αλυσίδας καταστημάτων Dollar General, αναλαμβάνει πρεσβευτής στο Πεκίνο
Ντέιβιντ Περντιού