Site icon NewsIT

Allison Reese, η viral μίμος της Κάμαλα Χάρις κάνει θραύση στο TikTok

23.07.2024 | 11:39
Allison Reese, η viral μίμος της Κάμαλα Χάρις κάνει θραύση στο TikTok

Η Allison Reese είναι κωμικός και μίμος της Κάμαλα Χάρις στο TikTok. Με την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ να βάζει πλώρη για τον Λευκό Οίκο η 32χρονη ηθοποιός αναμένεται να έχει μια πολυάσχολη εβδομάδα.

Η κωμικός από το Λος Άντζελες «στήνει» μικρά σατιρικά σκετσάκια στα οποία μιμείται την ενδυμασία, το στιλ αλλά και τη φωνή της Κάμαλα Χάρις και στο TikTok την ακολουθούν περισσότεροι από 200.000 χρήστες.

Από την Κυριακή (21.07.2024), όταν η Κάμαλα Χάρις τέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά την απόσυρση του Τζο Μπάιντεν από την προεδρική κούρσα των ΗΠΑ, ο αριθμός αυτός αυξήθηκε κατά 10.000.

Από εκείνη τη μέρα το τηλέφωνο 32χρονης Allison άρχισε να δονείται ασταμάτητα από μηνύματα θαυμαστών της που έλεγαν:

«Είμαι ενθουσιασμένος για εσένα», «ελπίζω αυτή η εξέλιξη να βγει σε καλό για την χώρα, αλλά και για εσένα», «ετοιμάσου να γίνεις διάσημη» και άλλα τέτοια.

@alienreese

Kamala Harris does an impression of Trumps Laugh #kamalaharris #impression #kamalaharrisimpersonation #kamala2024 #presidentialrace #comedy #skit #funny #comedyskit #thedailyshow #snl #saturdaynightlive #colbert #latenight #fyp #foryou #viral #alienreese #allisonreese #nkay #nkaypod #podcast #CapCut

♬ original sound – Allison Reese

Η Ρις δεν ασχολείται με την πολιτική και δεν έχει «βλέψεις» να βρεθεί στον Λευκό Οίκο πολιτική. Αντίθετα, είναι μια κωμικός γνωστή για τις μιμήσεις της και ειδικά για τη μίμηση της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις που όπως φαίνεται θα είναι η υποψήφια των Δημοκρατικών στις επικείμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Πώς ξεκίνησε η «καριέρα» της ως μίμος της Κάμαλα Χάρις

Η Reese έκανε την πρώτη απόπειρα να «μεταμορφωθεί» στην Κάμαλα Χάρις σε μια οντισιόν για το Saturday Night Live, το καλοκαίρι του 2019, τη χρονιά δηλαδή που η Χάρις διεκδίκησε για πρώτη φορά το χρίσμα των Δημοκρατικών για την προεδρία.

«Για τη φωνή χρειάστηκε αρκετή προσπάθεια. Η φωνή της έχει μια μουσικότητα αλλά και ταυτόχρονα μια ιδιαίτερη χροιά. Ανεβάζει τον τόνο της σε μια φράση όταν νιώθει ότι είναι σημαντική και συλλαβίζει με ευκρινή τρόπο τις μεγάλες λέξεις» περιγράφει.


Στη συνέχεια αναφέρεται στο γέλιο της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, το οποίο το χαρακτηρίζει «απρόβλεπτο και καταιγιστικό». «Είναι σαν να ξαφνιάζεσαι που γέλασες, και μετά πραγματικά καταλαβαίνεις ότι το απολαμβάνεις», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η ίδια συνέχισε να εξελίσσει τη μίμησή της και το 2021 ξεκίνησε να ανεβάζει βίντεο στο TikTok.

Σταδιακά, ο κόσμος του θεάματος άρχισε να εντοπίζει την ταλαντούχα μίμο και να της δίνει ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, όπως στην ταινία του «Bros» του 2022.

Εμφανίστηκε ως αντιπρόεδρος σε ένα επεισόδιο του 2022 του «Lovett or Leave It».

Ταυτόχρονα, όσο η δημοφιλία της γιγαντωνόταν, τα σχόλια κάτω από τα βίντεο της γίνονταν όλο και πιο πολιτικά από οπαδούς των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικάνων.

«Είσαι καλύτερη Κάμαλα από ό,τι είναι η Κάμαλα», έγραψε ένας σχολιαστής σε ένα από τα βίντεό της.

@alienreese

#kamalaharris #comedy #impressions #thewheelsonthebus #bus #kamalaimpersonation #fyp #foryou #nkay #missfrizzle #snl #madtv

♬ original sound – Allison Reese

Η ίδια δηλώνει ότι «σε αυτές τις εποχές, πρέπει κανείς να είναι προσεκτικός και συνετός γιατί ο κόσμος τα παίρνει όλα πολύ σοβαρά», ενώ ξεκαθαρίζει ότι με τις μιμήσεις της δεν έχει στόχο να υποτιμήσει την Κάμαλα Χάρις.

Επιπλέον, παραδέχεται ότι ελπίζει η Χάρις να λάβει τελικά το χρίσμα των Δημοκρατικών για λόγους «και προσωπικούς και επαγγελματικούς», όπως λέει. «Δεν συμφωνώ μαζί της σε όλα, αλλά ποιος συμφωνεί;» διερωτάται.

Όσο για τα επόμενα βήματά της, δεν αποκλείει να σχεδιάσει σύντομα ένα βίντεο στο οποίο θα λαμβάνει τη σκυτάλη από έναν μίμο του Τζο Μπάιντεν και φυσικά θα παρακολουθεί στενά τις επόμενες κινήσεις της Κάμαλα Χάρις για να είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να «μεταμορφωθεί» σε Κάμαλα, να φορέσει την περούκα της και να κάνει ένα ακόμα κωμικό βίντεο.

Πληροφορίες από New York Times

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version