Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

Αποκάλυψη σοκ: Η αστυνομία γνώριζε τους δολοφόνους του Βρετανού στρατιώτη!

Αποκάλυψη σοκ: Η αστυνομία γνώριζε τους δολοφόνους του Βρετανού στρατιώτη!

Μια ημέρα μετά τη βάρβαρη δολοφονία του Βρετανού στρατιώτη σε προάστιο του Λονδίνου, κυβερνητικές πηγές αποκάλυψαν ότι τα ονόματα των δυο δραστών ήταν στη λίστα των υπηρεσιών ασφαλείας. Πλέον, το μεγάλο ερωτηματικό είναι κατά πόσο θα μπορούσε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα να έχει αποτραπεί… 

Ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους, διαβεβαιώνοντας ότι οι αρχές θα ερευνήσουν τι γνώριζαν οι υπηρεσίες ασφαλείας για τους δολοφόνους και κατά πόσο η επίθεση θα μπορούσε να έχει αποτραπεί.

“Δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ ενώπιον του τρόμου και της τρομοκρατίας σε οποιαδήποτε μορφή της. Οι άνθρωποι που το έκαναν αυτό προσπαθούσαν να μας διχάσουν. Αλλά θα έπρεπε να ξέρουν ότι κάτι τέτοιο θα μας ενώσει και θα μας κάνει πιο δυνατούς. Ένας από τους καλύτερους τρόπους να νικήσουμε την τρομοκρατία είναι να συνεχίσουμε τη φυσιολογική ζωή μας”.

Και πρόσθεσε: “Αυτή δεν είναι απλά μια επίθεση εναντίον της Μεγάλης Βρετανίας και του βρετανικού τρόπου ζωής. Είναι επίσης και μια προδοσία του ισλάμ και των μουσουλμανικών κοινοτήτων στη χώρα μας. Τίποτε στο ισλάμ δεν μπορεί να δικαιολογήσει μια τόσο αποκρουστική πράξη”.

Και ενώ το φλέγον ζήτημα είναι αν θα μπορούσε να έχει γλιτώσει ο άτυχος στρατιώτης, η αστυνομία φροντίζει να προστατέχει το… προφίλ της, προχωρώντας σε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την άμεση ανταπόκρισή της στη χθεσινή θανατηφόρα επίθεση, ύστερα από τα σχόλια αυτόπτων μαρτύτων ότι έφτασε στον τόπο του εγκλήματος 20 λεπτά αργότερα.

“Είχαμε ένα τηλεφώνημα στις 2.20 μ.μ. (τοπική ώρα) που έλεγε ότι ένας άνδρας δέχεται επίθεση και στη συνέχεια κι άλλες κλήσεις που μας έλεγαν ότι οι δράστες είχαν όπλα στην κατοχή τους. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, εννέα λεπτά μετά την πρώτη κλήση”, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η γυναίκα που αντιμετώπισε τους σφαγείς του Λονδίνου! – «Θέλουμε να ξεκινήσουμε πόλεμο»

Ανατριχίλα! Ο δολοφόνος του στρατιώτη στο Λονδίνο μιλάει στην κάμερα με τον ματωμένο μπαλτά!

Σοκ σε δρόμο του Λονδίνου! Αποκεφάλισαν στρατιώτη!

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε