Σάββατο, 6 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Apple: Γνωρίστε το iPhone 5S και το 5C (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Apple: Γνωρίστε το iPhone 5S και το 5C (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Οι λάτρεις των iPhone περίμεναν πολύ καιρό τις ανακοινώσεις της Apple για το νέο smartphone της εταιρίας. Άλλοι ενθουσιάστηκαν, άλλοι όχι. Αυτή τη φορά όμως έρχεται και το iPhone 5C.

Θα είναι πιο φθηνό εξαιτίας του πλαστικού καλύμματός του και πιο… πολύχρωμο! Θα είναι διαθέσιμο σε πράσινο, λευκό, μπλε, κόκκινο και κίτρινο χρώμα. Θα είναι συμβατό με το iOS7.

Η μεγαλύτερη διαφορά είναι το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο το iPhone 5C, που είναι πλαστικό ενισχυμένο με ατσάλι στο εσωτερικό του, αντί του συμπαγούς αλουμινίου.



Το iPhone 5S δε θα κυκλοφορήσει σε δυο χρώματα (μαύρο, άσπρο) αλλά σε τρία (ασημί, γκρίζο και χρυσό). Έχει ισχυρότερο επεξεργαστή, καλύτερη φωτογραφική μηχανή και λειτουργία Touch ID, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώνουν το τηλέφωνο μέσω αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων.



Όταν κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ, το μοντέλο 5C θα κοστίζει 99 δολάρια για την έκδοση των 16GB και 199 για αυτή των 32GB, σε συνδυασμό με διετές συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας. Οι προστατευτικές θήκες θα κοστίζουν 29 δολάρια.

Η τιμή του iPhone 5S θα φτάνει τα 199 δολάρια για την έκδοση των 16GB και 399 για αυτή των 64GB.

Και τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στις 20 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ, Αυστραλία, Κίνα, Καναδά, Γερμανία, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη και Βρετανία ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε ακόμα 100 χώρες μέχρι το τέλος του έτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Αpple παρουσίασε το νέο iPhone 5S

Έπαιζε πόκερ στο iPhone ενώ παιζόταν η τύχη της Συρίας

Η Apple αγόρασε εταιρία συμπίεσης δεδομένων

Γιατί o Σεπτέμβρης δεν είναι ο μήνας για να βιαστεί κανείς να αγοράσει iPhone

Οι καλύτερες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με iPhone! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ!

Μία εφαρμογή που σίγουρα θα σας ξυπνήσει!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε