Σάββατο, 17 Αυγ.
30oC Αθήνα

Αυτή είναι η συνομιλία που απειλεί να ρίξει τον Ερντογάν!

Αυτή είναι η συνομιλία που απειλεί να ρίξει τον Ερντογάν!

Λέξη προς λέξη όλα όσα είπε ο Ταγίπ Ερντογάν με τον γιό του Μπιλάλ στο τηλέφωνο. Διαβάστε τι ακριβώς ειπώθηκε. Ο Τούρκος πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι πρόκειται για προϊόν μοντάζ αλλά δεν πείθει.

Ο Ερντογάν δείχνει ανήσυχος για χρήματα που βρίσκονται σε πέντε διαφορετικά σημεία . Το ποσό φθάνει το 1 δις δολάρια!

Αμέσως τηλεφωνεί στον γιό του τον Μπιλάλ και δίνει εντολή να συναντηθεί με “τον θείο του τον Μουσταφά, τον αδερφό του τον Μπουράκ και τον γαμπρό του τον Μπεράτ, και όλοι τους το συντομότερο να βγάλουν από τα σπίτια τους τα χρήματα που βρίσκονται εκεί”.

Μετά από κάποιο διάστημα ο Μπιλάλ τηλεφωνεί στον πατέρα του και τον ενημερώνει πως “μεγάλο μέρος των χρημάτων θα τα δώσουν στον Φαρούκ Καλιοντζού και ένα τμήμα στον Μεχμέτ Γκιούρ”. Γίνονται συνομιλίες , για την μεταφορά των χρημάτων και λένε ότι θα είναι καλύτερο να τα βγάλουν από τα σπίτια αφού βραδιάσει και μετά.

Γίνεται αντιληπτό πως ακόμη και μετά από την μεταφορά με μερικά αυτοκίνητα μεγάλου ποσού χρημάτων στα χέρια τους παραμένουν ακόμη 30 εκ. ευρώ. Με τα εναπομείναντα χρήματα αποφασίζουν να αγοράσουν ακίνητα από την εταιρία SEHRIZAR KONAKLARI. To τελευταίο 1 εκ. ευρώ το δίνουν στον Φαϊκ Ισίκ.

Διαβάστε όλη τη συνομιλία στο www.onalert.gr

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε