Κόσμος

Αυτός είναι ο κούκλος που έκλεψε την καρδιά του επόμενου Προέδρου της Γαλλίας

Είναι μόλις 40 ετών και είναι και όμορφος και πετυχημένος. Ο Ματιέ Γκαλέ τα έχει όλα για να προκαλέσει τον φθόνο των ανταγωνιστών του. Είναι ο νεότερος σε ηλικία Διευθύνων Σύμβουλος του Radio France και αγνοεί τις φήμες με μεγαλύτερη όλων εκείνη ότι έχει σχέση με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Εδώ και πολύ καιρό ο σεξουαλικός προσανατολισμός του Μακρόν γίνεται πρωτοσέλιδο σε πολλά γαλλικά ΜΜΕ και όχι μόνο. Μάλιστα, κάποιοι δεν δίστασαν να γράψουν ότι ο Μακρόν έχει σχέση με τον όμορφο Ματιέ Γκαλέ. Αν και ο Μακρόν το διέψευσε και είπε ότι είναι ευτυχισμένος με την σύζυγό του Μπριζίτ Τρονιέ ο ίδιος ο Ματιέ δεν είπε κουβέντα συντηρώντας με τον τρόπο αυτό τις φήμες.

Γοητευτικός, εργασιομανής και έξυπνος. Έτσι, το περιγράφουν όσοι τον γνωρίζουν καλά. Με βαριά πτυχία στο βιογραφικό του (Πολιτικές Επιστήμες στο Μπορντώ και μεταπτυχιακό στις οικονομικές επιστήμες από την Σορβόνη) έχτισε την καριέρα του πολύ γρήγορα σε σημαντικά πόστα. 

Πέρασε από την Pathé Group, στην συνέχεια από το Canal +, συμβουλος του Φρεντερικ Μιτεράν και πολλά άλλα…

Το 2014 ο Γκαλέ διορίστηκε διευθύνων σύμβουλος του Radio France και έπεσαν όλοι να τον φάνε. Ξόδεψε 105.000 ευρώ μόνο για την διακόσμηση του γραφείου του. Σήμερα, το όνομά του είναι και πάλι στην επικαιρότητα με αφορμή τον υποψήφιο και φαβορί κατά πολλούς για την προεδρία της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν. Και οι εχθροί του Γκαλέ επιμένουν ότι παρά τις διαψεύσεις, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Ήδη κάποιοι έχουν φτιάξει σελίδα στο facebook με τον σεξιστικό τίτλο: Ματιέ Γκαλέ, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά σε κινητήρα αεροπλάνου της Delta Airlines στο Ορλάντο - 200 επιβάτες εκκένωσαν το αεροσκάφος
Στο αεροπλάνο, ένα Airbus 330, επέβαιναν 200 επιβάτες, 10 αεροσυνοδοί και δύο πιλότοι. Η αεροπορική εταιρεία είπε ότι τα πληρώματα εκκένωσαν την καμπίνα όταν φλόγες φάνηκαν στην εξάτμιση μιας από τις δύο κύριες μηχανές του αεροπλάνου
Φωτιά στο αεροσκάφος 330 της Delta
Πιθανή επικοινωνία Τραμπ - Νετανιάχου για την κατάσταση στη Γάζα και τις συνομιλίες με το Ιράν
Η πιθανή επικοινωνία τους έρχεται επίσης καθώς οι διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία ομήρων βρίσκονται σε αδιέξοδο μετά από άλλη μια προσπάθεια των ΗΠΑ και της Αιγύπτου να καταλήξουν σε πρόταση την περασμένη εβδομάδα
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου και ο Ντόναλντ Τραμπ
«Ο Πάπας Φραγκίσκος αγαπούσε την Ελλάδα και οι απόψεις του ενοχλούσαν» λέει ο πάτερ Τζούλιο για τον Ποντίφικα
Ο πάτερ Τζούλιο Γκραμένια, ο οποίος είναι εφημέριος του Καθολικού Ιερού Ναού Αγίου Φραγκίσκου, στους Αγίους Αναργύρους, που υπάγεται στην Αρχιεπισκοπή Καθολικών Αθηνών, μίλησε για την σημαντική απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου
Ο Πάπας Φραγκίσκος 1