Κόσμος

Borat 2: Ο Ρούντι Τζουλιάνι υποψήφιος παρά τη θέλησή του για «Χρυσό Βατόμουρο»

Ο Ρούντι Τζουλιάνι, ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, δεν γνώριζε ότι θα συμμετείχε στην ταινία “Borat 2”, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να λάβει σήμερα δύο υποψηφιότητες για τα Χρυσά Βατόμουρα (Razzies), τα σατιρικά βραβεία των χειρότερων ταινιών της χρονιάς, πριν από την τελετή απονομής των Όσκαρ.

Στη συνέχεια των περιπετειών του δημοσιογράφου από το Καζακστάν, τον οποίο ενσαρκώνει ο Σάσα Μπάρον Κoέν, ο Ρούντι Τζουλιάνι δίνει συνέντευξη, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, στη νεαρή και πολυμήχανη κόρη του Μπόρατ, που υποτίθεται είναι ανήλικη και την οποία υποδύεται η Βουλγάρα ηθοποιός Μαρία Μπακάλοβα.

Η σκηνή τελειώνει σε ένα κρεβάτι όπου ο Τζουλιάνι βάζει το χέρι του στο παντελόνι του, χωρίς να φοβάται ότι η ντροπιαστική αυτή στιγμή καταγράφεται από κρυφές κάμερες. Ο δικηγόρος διαψεύδει κάθε κακόβουλη πρόθεση εκ μέρους του, εξηγώντας ότι απλά βάζει το πουκάμισο μέσα στο παντελόνι του.

Η σύντομη αυτή «εμφάνιση», τόσο αξιομνημόνευτη όσο και ακούσια, είχε ως αποτέλεσμα ο Ρούντι Τζουλιάνι να προταθεί για το Βατόμουρο του «χειρότερου β΄ ανδρικού ρόλου» και του χειρότερου διδύμου στο πλευρό της Μαρίας Μπακάλοβα.

Επιπλέον, η ηθοποιός Γκλεν Κλόουζ έχει προταθεί για τα Χρυσά Βατόμουρα, για τον ρόλο της στην ταινία που προβλήθηκε στο Netflix Hillbilly Elegy

Στην κορυφή των υποψηφιοτήτων για το 2021, βρίσκονται το ριμέικ της ταινίας “Dolittle” με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και το πολωνικό ερωτικό δράμα του Netflix “365 ημέρες”, με 6 υποψηφιότητας έκαστη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σχεδόν 1.500 συλλήψεις μετά τη φυλάκιση Ιμάμογλου στη Κωνσταντινούπολη – Ετοιμάζεται μεγάλο συλλαλητήριο το Σάββατο
Πρόκειται για τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις στην Τουρκία εδώ και πάνω από μια δεκαετία - Οι ΗΠΑ εκφράζουν «ανησυχίες» για τις συλλήψεις των διαδηλωτών
Διαδηλώσεις στην Τουρκία μετά τη φυλάκιση του Εκρέμ Ιμάμογλου
Συνάντηση «εξπρές» Φιντάν και Ρούμπιο στο Στέιτ Ντιπάρμεντ – Έληξε μετά από μία ώρα και χωρίς κοινές δηλώσεις
Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας ζήτησε την υποστήριξη της Τουρκίας στην προσπάθεια για την επίτευξη ειρήνης στην Ουκρανία και στο Νότιο Καύκασο
Χακάν Φιντάν και Μάρκο Ρούμπιο
Οδηγία της ΕΕ σε περίπτωση πολέμου: Προμήθειες επιβίωσης για 72 ώρες – Φάρμακα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης
«Η ειρήνη και η σταθερότητα δεν είναι πλέον εγγυημένες» σύμφωνα με τις Βρυξέλλες - Το σχέδιο προβλέπει οι πολίτες να συγκεντρώνουν νερό, τροφή, φάρμακα, μπαταρίες κ.α. για να επιβιώσουν τις πρώτες μέρες
Κονσέρβες σε σουπερμάρκετ