Σάββατο, 6 Ιουλ.
26oC Αθήνα

«Δεν γυρνάω σπίτι – Πως να πω στα παιδιά μου ότι ο πατέρας τους είναι νεκρός;»

«Δεν γυρνάω σπίτι – Πως να πω στα παιδιά μου ότι ο πατέρας τους είναι νεκρός;»

Η Cheng Li Ping φοβάται να πει στους γιους της ότι ο πατέρας τους δεν θα γυρίσει ποτέ στο σπίτι. «Πως να το βαστήξει η καρδιά μου; Δεν μπορώ να πληγώσω τα παιδιά μου», λέει η Κινέζα στο CNN την ώρα που περιμένει από τις αρχές της Μαλαισίας να παρουσιάσουν στοιχεία για το τι στ’ αλήθεια συνέβη στον σύζυγό της και στους άλλους 238 επιβαίνοντες στην πτήση 370 της Malaysia Airlines.

Η Cheng λέει ότι δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο σύζυγός της είναι νεκρός.

«Δεν τους εμπιστεύομαι. Δεν μπορώ να εργαστώ γιατί το μόνο που σκέφτομαι είναι ο σύζυγός μου και τα παιδιά μου», λέει. «Δεν έχω την δύναμη. Είμαι μουδιασμένη.»

Οι μαλαισιανοί αξιωματούχοι δεν ξέρουν πως τελείωαν όλα. Με περίπλοκους υπολογισμούς λένε ότι το αεροπλάνο συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό.
Δεν έχουν να επιδείξουν ένα συντρίμμι. Όλο αυτό το μπάχαλο και οι ασυναρτησίες μπερδεύουν ακόμα περισσότερο την Cheng και τους άλλους συγγενείς.


Στο Πεκίνο, εξοργισμένοι συγγενείς πήγαν στην πρεσβεία της Μαλαισίας για να καταγγείλουν την αεροπορική εταιρεία, την χώρα αλλά και όποιον εμπλέκεται στις έρευνες.

Ο Steve Wang, η μητέρα του οποίου ήταν στην πτήση είπε στους δημοσιογράφους ότι αυτό που ξέρει είναι ότι δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο ότι το αεροπλάνο συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό.

«Αν βρεις κάτι, εντάξει θα το δεχτώ. Αλλά με το τίποτα και μόνο με λόγια του αέρα; Που είναι οι αποδείξεις;»

Και συνεχίζει με την απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του: « Κρύβουν την αλήθεια. Ακόμα και αν την ξέρουν καθυστερούν σα να το κάνουν επίτηδες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κανείς δεν πιστεύει τους Μαλαισιανούς για το Boeing! Ούτε οι Κινέζοι, ούτε οι Αμερικάνοι – Αβάσταχτος ο πόνος των συγγενών που ξεσπούν και καταρρέουν

Αποστολή αυτοκτονίας και όχι αεροπειρατεία η συντριβή του Boeing της Malaysia Airlines!

Με μαύρα πρωτοσέλιδα κυκλοφόρησαν οι εφημερίδες της Μαλαισίας

Ξεχειλίζει η οργή για την τραγωδία της Malaysia Airlines – Συγγενείς των θυμάτων επιτέθηκαν στην πρεσβεία της Μαλαισίας στο Πεκίνο

Θρίλερ χωρίς τέλος με το εξαφανισμένο Boeing – Σε ένα έρημο νησί στη μέση του πουθενά σε βάθος 8χλμ. μέσα στη θάλασσα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε