Κόσμος

Διακοπή κάθε βοήθειας στην Ελλάδα – Πρόκειται για βαρέλι δίχως πάτο”

Δεν υπάρχει καμία προοπτική στην Ελλάδα παρά το φρένο στην κρίση και τις επιδόσεις ρεκόρ στον τουρισμό και συνεπώς είναι μάταιο κάθε νέο πακέτο βοήθειας υποστηρίζει ο αρχηγός του μεγαλύτερου κόμματος της αυστριακής αντιπολίτευσης, του ακροδεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε.

”Βαρέλι δίχως πάτο” χαρακτηρίζει την Ελλάδα ο Στράχε που με ανακοίνωση του ζητάει τη διακοπή κάθε περαιτέρω βοήθειας.

Σύμφωνα με τον αρχηγό του ακροδεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων από τυχόν νέα βοήθεια στην Ελλάδα θα κέρδιζαν μόνο οι τράπεζες ενώ θα έχαναν τόσο οι Έλληνες, όσο και οι φορολογούμενοι της Ευρώπης

”Το βαρέλι χωρίς πάτο, η Ελλάδα, δεν πρόκειται να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της ακόμη και με βοήθεια δισεκατομμυρίων ευρώ της Ευρώπης” εκτιμάει ο Στράχε.

Σύμφωνα με τον αρχηγό του ακροδεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων από τυχόν νέα βοήθεια στην Ελλάδα θα κέρδιζαν μόνο οι τράπεζες ενώ θα έχαναν τόσο οι Έλληνες, όσο και οι φορολογούμενοι της Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνοεπίθεση «βλέπουν» πίσω από το μπλακ άουτ σε Ισπανία, Πορτογαλία – Σε 6 έως 10 ώρες η αποκατάσταση
Κυκλοφοριακό κομφούζιο και τεράστια προβλήματα σε αεροδρόμια, μεταφορές και επικοινωνίες - Ανησυχία και για τα νοσοκομεία που λειτουργούν με γεννήτριες αυτήν την ώρα - Για ιστορικό μπλακ άουτ κάνουν λόγο οι ισπανικές Αρχές
Βαλένθια, Ισπανία 33
Ανανεώθηκε πριν 52 λεπτά
Τρόμος και πανικός μετά το μπλακ άουτ σε Ισπανία, Πορτογαλία και μέρος της Γαλλίας: «Σκέφτηκα ότι ήταν προοίμιο πολέμου»
Άγνωστα μέχρι τώρα τα αίτια - Τεράστια προβλήματα στις μετακινήσεις και στις επικοινωνίες - Εξετάζεται το σενάριο κυβερνοεπίθεσης - Συγκλονιστικές μαρτυρίες
Κόσμος στην Ισπανία ανεβαίνει με τις σκάλες μετά το μπλακ άουτ στην Ισπανία 3